Λεπτομέρειες αξιολόγησης

8.1 173 10
Sex Studio 203917
Γενική βαθμολογία

5.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Πήγα στο κατάστημα στοχευμένα να δοκιμάσω τη Μαρκέλα την οποία είχα δει κάποιες φορές στις βόλτες μου και μου είχε κάνει καλή εντύπωση. Είναι μια λεπτή κοπέλα με ύψος 163 περίπου με ωραίο πρόσωπο σφιχτό σώμα και σιλικονάτο βυζί το οποίο κατά τη γνώμη μου δεν της πάει. Αφού με καβλάντισε με νάζι στο σαλόνι τη ρώταω αν μπορώ να περάσω με σαράντα και δέχεται αμέσως. Στο δωμάτιο όμως αν και έκανε το καθήκον της ήταν βιαστική και απόμακρη. Με το που μπήκε αφού είπε ένα γεια, γδύθηκε αμέσως και άρχισε αμίλιτη κάποια προκαταρκτικά, πέρασμα καπότας μετά από λίγο και ένα αρκετά καλό ''επαγγελματικό'' στοματικό με γλύψιμο αρχιδιών. Σύντομα προχωρήσαμε στο σεξ με ιεραποστολικό οπού είχε γείρει το κεφάλι κάπως και δεν έβλεπα το πρόσωπο της. Την πιανω μαλακά από τα μαλλιά για να διορθώσω τη στάση της ''μη μώρο μου τα μαλλιά''. επειδή ψιλοξενέρωσα και δεν έβλεπα προκοπή τη γύρισα στα τέσσερα οπού μετά από σύντομο έντονο σφυροκόπημα με συνοδεία κωλοσκάμπιλων, στα οποία δεν έφερε αντίρηση τελείωσα. Η κοπέλα έφυγε γρήγορα. Ας σημειωθεί πως ούτε πριν ούτε μετά από εμένα όσο διαστημα ήμουν στο στόυντιο υπήρχε άλλος πελάτης. Χρόνος παραμονής Μαρκέλας στο δωμάτιο κάτι λιγότερο από 10 λεπτά. Τιμή 40 ευρώ

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
Σπουδαίος
40
Πόντοι:
2.420
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ, anestis_38, LanciaRallye037

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Μαρτίου, 2015
Πριν 2 χρονια ειχα περασει τελεια μαζι της. Λες να χαλασε?
07 Μαρτίου, 2015
40ε για 10λεπτα φιλε ειναι θανατος!Ναι!Ναι! αλλα τι να κανεις?Προσκύνημα
Α
αεκαρα
07 Μαρτίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν ξέρω τι να πω μπόρει να την πετύχα σε κακιά στιγμή, έβηχε κιόλας μου είπε πως ήταν τσιγαρόβηχας.
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3