Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 151 10
Sex Studio 385666
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

3.0
Σχέση αξίας/κόστους

4.0
Πρώτη φορά στον εν λόγω studio και μου τυχε το αναπάντεχο.
Πήγαινα στοχευμένα για τη Λυδία (ντόπιο). Σαλονάρισμα από την ίδια και τη Βάλια. Επιλέγω αμέσως αυτή για την οποία πήγα.
Πληρώνω το αντίτιμο (50 ευρώ) και πάω στο δωμάτιο 4 να φρεσκαριστώ λίγο περιμένοντας την. Εδώ μια σημείωση: η πετσέτα ήταν στρωμένη πάνω στο χαλάκι του μπάνιου. Ατυχές γεγονός, το παρακάμπτω. Το δωμάτιο πάντως μεγάλο και με τζακούζι.
Τούκου τούκου τα τακούνια, σκάει η Λυδία (θεωρητική γκόμενα, το κορίτσι της διπλανής πόρτας, με τέλειο κορμάκι).
- Αγάπη έχουμε πρόβλημα!
- Μη μου πεις...
- Μόλις μου ήρθε μηνιαίος επισκέπτης. Χίλια συγγνώμη! Να σου στείλω την άλλη κοπέλα?
- Κρίμα... Δε πειράζει εσύ να είσαι καλά. Στείλτην
Κι έτσι ήρθε η Βάλια... Την Βάλια την γνωρίζετε αρκετοί από άλλα μαγαζιά. Για όσους δε τη γνωρίζουν είναι αρκετά νταρντάνα για τα δικά μου κυβικά και θα έλεγα καμία σχέση με τις φωτό (ξεκάθαρα πολύ παλαιότερες).
Στα του σεξ, είναι αυτό που λέμε καμιά φορά "δεν είχαμε χημεία" χωρίς να φταίει κάτι συγκεκριμένο. Έχω βρεθεί με κοπέλες σε studio που πραγματικά πίστευα ότι γούσταραν που πήγαιναν μαζί μου κι έχουμε περάσει απίστευτα όμορφα. Η Βάλια δυστυχώς δεν ήταν μία απ'αυτές. Βέβαια να ομολογήσω ότι η πίπα της είναι κορυφαίου επιπέδου και μεγάλη σε διάρκεια, αλλά το σεξ, αν και είχε εναλλαγή στάσεων (4-5) και καλή διάθεση κι από τις δύο μεριές, δεν ήταν ας πούμε αυτό που θα μου μείνει και αξέχαστο.
Το social time απλά δεν υπήρχε. Δεν έκατσε ούτε 20 δευτερόλεπτα!!

Αυτό που μου έμεινε από την όλη εμπειρία είναι ότι πρέπει οπωσδήποτε να βρεθώ με τη Λυδία. Τέλος!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Βάλια
Ενεργό Μέλος
14
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
26 Φεβρουαρίου, 2015
ρε φιλε εισαι σοβαρος? δεν μπορουσες να περιμενεις τον αλλον πελατη και να ερθει μετα σε εσενα??Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο! και αφου ειχες παει 1 επρεπε να ερθει σε εσενα και μετα στον αλλο...τι να πωΚεφάλι σε τοίχο!Κεφάλι σε τοίχο!ΠροσκύνημαΠροσκύνημα
Α
αεκαρα
26 Φεβρουαρίου, 2015
Ρε φιλε οταν λεει μηνιαιος επισκεπτης εννοει οτι της ηρθε περιοδος...ξεκολλα... χαααααααααχαχαχαχαχαχαχαχαχ ΠροσκύνημαΠροσκύνημαΝαι!Ναι!
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2