Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 397 10
Sex Studio
333050
Γενική βαθμολογία
5.8
Εμφάνιση κοπέλας
5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
4.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
4.0
Η επίσκεψη έγινε στην Πάολα καθώς με ψήσαν τελικά οι φωτογραφίες της κοπέλας οι οποίες πλέον έχουν μικρή σχέση με την πραγματικότητα καθώς η Πάολα έχει παχύνει κι άλλο ενώ έχει αρχίσει να κάνει και λίγο προγούλι. Εντάξει μη φανταστείτε πως είναι και φακλάνα, απλά εμένα μου αρέσουν οι αδύνατες-κανονικές.
Το ήξερα πως δεν έπρεπε να εμπιστευτώ μπαμπάτσικη εμφάνιση με ολόσωμο αλλά δυστυχώς το έκανα.
Στα καλά της κοπέλας είναι η πολύ καλή πίπα και το ότι ήταν πολύ κοινωνική μετά το πέρας της συνεύρεσης.
Από εκεί και πέρα είχαμε αρκετά μη και μη, δηλ. ήθελε αυτή να διαλέγει τις στάσεις και το εξωφρενικό αφού απέφυγε 3-4 φορές να με αφήσει να γλύψω τα βυζιά της στο τέλος που το ζήτησα κανονικά ξάπλωσε σα την νεκρή για να της τα γλύψω κοιτώντας το υπερπέραν!
Προκαταρκτικά 0 συμμετοχή 0 στις στάσεις που ήθελα, αρκετή συμμετοχή στις στάσεις που ήθελε εκείνη όμως να σας θυμίσω πως εγώ πλήρωσα 40 € για να πάω μαζί της και όχι το αντίθετο.
Το ήξερα πως δεν έπρεπε να εμπιστευτώ μπαμπάτσικη εμφάνιση με ολόσωμο αλλά δυστυχώς το έκανα.
Στα καλά της κοπέλας είναι η πολύ καλή πίπα και το ότι ήταν πολύ κοινωνική μετά το πέρας της συνεύρεσης.
Από εκεί και πέρα είχαμε αρκετά μη και μη, δηλ. ήθελε αυτή να διαλέγει τις στάσεις και το εξωφρενικό αφού απέφυγε 3-4 φορές να με αφήσει να γλύψω τα βυζιά της στο τέλος που το ζήτησα κανονικά ξάπλωσε σα την νεκρή για να της τα γλύψω κοιτώντας το υπερπέραν!
Προκαταρκτικά 0 συμμετοχή 0 στις στάσεις που ήθελα, αρκετή συμμετοχή στις στάσεις που ήθελε εκείνη όμως να σας θυμίσω πως εγώ πλήρωσα 40 € για να πάω μαζί της και όχι το αντίθετο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Φεβρουαρίου 10, 2015
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού