Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 238 10
Sex Studio 242355
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πήγα πρώτη φορά στο στουντιάκι αν και δεν είμαι στουντιάκιας ειδικά για να γνωρίσω το Νταριάκι που τόσα είχα ακούσει για εκείνη.. Τι να πει κανείς για αυτό το ρώσικο άνθος.. Τη ρωτάω τι κάνει και μου λέει εδώ παλεύω με τις κάβ@λες σας αγόρι μου.. Πάω πάνω ντουζάκι και σε λίγο εμφανίζεται το μωρό με το baby face μουτράκι και τα γυαλάκια.. Σε κάνει αμέσως να νοιώθεις άνετα και αμέσως μου βγαλε μια gfe διάθεση... Απο εμφάνιση όμορφο κοντοπο@τανο με ωράιο δερματάκι ζουμερά βυζάκια και πεταχτό κωλ@ρακι και μουτράκι γλυκό.. Καλή πιπού@λα με ενναλαγή γρήγορου και αργού ρυθμού και κάποιες στιγμές βαθυά όπως μας αρέσει και ωραίο γλύψιμο @@ με ταυτόχρονο παιχνιδιάρικο κοιταγμα στα μάτια. Τη γυρίζω πισοκωλλητό και μου λέει βάλτον βαθυά τον θέλω.. Εγινε μωρό μερικές σφαλιαρίτσες στον υπέροχο ποπό της και τέλειωμα μέσα στο ζεστό γατάκι της.. Μετά ήρεμη κουβεντούλα και χαδάκια.. Μου φτίαξε τη διάθεση για όλη την υπόλοιπη μέρα..Νταριάκι περιμένουμε να γυρίσεις απ τις διακοπές για να σε ξανατιμήσουμε μωρό..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 06, 2008
Όνομα κοπέλας
Ντάρια
Νέο Μέλος
3
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού