Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 64 10
Sex Studio 198568
Γενική βαθμολογία

7.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
ΠΕρνουσα τυχαια απ την περιοχη και ειδα το στουντιο και ειπα να νανεβω να ριξω μια ματια! Δεν ηταν βεβαια πολυ ευκολο γιατι αφ ενος δεν υπηρχε θεση για παρκαρισμα και απο την αλλη επρεπε να ανεβω..την σκαλα του Μιλανου για να φτασω ως την εισοδο του στουντιο! Θυμός μου ανοιξε μια ευγενεστατη και αξιοπρεπης κυρια η οποια με ρωτησε αν ξερω την Μονικα..ειπα οχι δεν εχω ξαναρθει και σε λιγο βγηκε εξω η Μονικα...τυπαρες μου μολις την ειδα εμεινα...Παυλοπουλος!! τι ουρι του παραδεισου ηταν αυτο? δυστυχως δεν ειχα πανω μου πολλα λεφτα και ετσι πηρα το απλο προγραμμα..μπηκα στο δωματιο και σε λιγο ηρθε το..ουρι του παραδεισου μεσα..τυπαρες ειχα παθει πλακα..δισταζα να απλωσω τα..ξερα μου πανω σε ενα τετοιο κορμι! αφου ξεπερασα τις αναστολες μου αρχισαμε τα αγκαλιασματα μετα την εβαλα στα 4 και σε 3-4 λεπτα ειχα τελειωσει...οταν η σηκωθηκαμε απο το κρεββατι ειδα στον καθρεπτη τα ειδωλα μας και μου γεννηθηκανε συνειρμοι με το πασιγνωστο παραμυθι "Η Πενταμορφη και το τερας" Μεγάλο χαμόγελο οσοι δεν εχετε παει με την Μονικα συντομευετε..ειναι must για καθε πουτανιαρη να παει με την εν λογω κοπελα..η υπηρεσια ευγενεστατη και αξιοπρεπεστατη..μονο τα σκαλια που θυμιζουν την σκαλα του Μιλανου χαλανε λιγο το σκηνικο...σας ευχομαι υγεια και πολλες "Μονικες" στο κρεββατι σας...Ναι!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Μόνικα Σέρβα
T
Κριτικές:
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
12 Φεβρουαρίου, 2015
"Υπηρεσίες κοπέλας Γλωσσόφιλα " σου εδωσε γλωσσοφιλα τυπε?με το απλο προγραμμα? Money Mouth
12 Φεβρουαρίου, 2015
Ακριβως την ιδια απορια εχω και εγω αγαποητε mistris........
Tην Μονικα την εχω τιμησει στα 70, περασα πολυ καλ, ομως γλωσσοφιλα ουτε κατα διανοια.
Βελτιωθηκε τοσο πολυ ? ? ?
15 Φεβρουαρίου, 2015
Τυποι σωστη η παρατηρηση σας! εκ παραδρομης πατηθηκε το κουτακι που λεει γλωσσοφιλα..ειμαι σχετικα νεος στο σαιτ και ειναι η πρωτη μου κριτικη!Λύπη αν διαβασατε προσεκτικα οσα γραφω δεν αναφερω πουθενα για γλωσσοφιλα παρα μονο για αγκαλιτσες που μου εδωσε κατοπιν δικης μου επιθυμιας..Η Μονικα ειναι πανεμορφη αλλα και τυπικη επαγγελματιας..παντως ειστε πουτανιαριδες ολκης τυποι! δεν σας ξεφευγει καμμια λεπτομερεια! Ευγε! Καπέλο
T
takaros28
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3