Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
203917
Γενική βαθμολογία
4.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
2.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
1.0
Μεσάνυκτα Πέμπτης προς παρασκευη και είπα να περάσω με την Εβελίνα που είχα δει πρόσφατα σε βόλτα και μου είχε φανεί ενδιαφερον.Έτσι κατεβαινω τις σκαλες χτυπάω κουδούνι μου ανοίγει η τσατσά κάθομαι σαλόνι και μου παρουσιαζει την Εβελίνα η οποία ηταν ιδιαιτερα φιλική είναι η πολιτικη του μαγαζιού μάλλον για να δελεάσουν τους πελάτες.Έτσι λέω στην Εβελίνα οτι θα περάσω και η τσατσά με οδηγει δωμάτιο διαλεγω το πρόγραμμα με ελεύθερο στοματικό με μια μικρή έκπτωση που μου έκανε η τσατσά απο μονη της γενικότερα πάντως επειδή έχει πεσει η δουλεια και διαπραγματεύονται.Αφου εδωσα 60€ πάω δωμάτιο κάνω ενα ντους και μετα απο λίγο έρχεται η Εβελίνα με ρωτά τυπικά το όνομα μου και χωρίς κανένα ίχνος προκαταρκτικών μου λέει ξαμπλωσε ακριβως όπως θα σας έλεγε μια ξεπετα του10€ στο μετάξι πάω λίγο να χουφτωσω τα βυζια της και μου επαναλαμβάνει με υφακι έτσι δεν μπορω να σου κάνω πιπα.Επειδη δεν ήθελα νευριασω λέω ας την αφήσω να μου κανει τσιμπούκι με την σκέψη οτι θα φτιαχνομουν αρχίζει λοιπον ενα ακαποτο μηχανικό τσιμπούκι χωρίς αίσθηση και με χερι.Αλλά δυστυχώς με την διάθεση που έδειξε η κοπελα το παιχνιδι ηταν χαμένο στη συνέχεια μου περναει καποτα συνεχίζει το μέτριο τσιμπούκι ενω εγώ ασχολήθηκαν με τα ποδαρακια στη συνέχεια με μέτρια στύση αρχισα να της τον χωνω σε ιεραποστολικη σταση.Ουτε εδώ η Εβελίνα έδειξε κάποια βελτίωση η συμετοχή εντελώς ψοφια αφού έβλεπα οτι δεν γινόταν τίποτα σταματάω βγαινω απο το Μούνι της που είχε αρκετη κρέμα και με ρωτάει αν ήθελα να μου τον παίξει για να τελειωσω.Της λέω όχι κούκλα μου μπορείς να πηγαίνεις μιας και οι υπηρεσίες της ηταν χειριστες έτσι εφυγε.Γενικότερα ηταν η χειρότερη εμπειρία που δοκιμασα ποτε σε στούντιο απο αποψη υπηρεσιωνκαι φυσικά δεν προκειτε να δοκιμασω ποτε ξανά με την συγκεκριμένη κοπελα αλλά μπορεί και στα μαγαζιά αυτής της αλυσιδας.Ρισκαρα και δεν βγήκε.Πάντως αν θέλετε αν μάθετε επιπλέον πληροφορίες για την συγκεκριμένη κοπελα διαβάστε καποιες κριτικες στο Φωκαιας17Α όνομα Ιζαμπέλα απλα το αναφέρω πριν αποφασισετε να ρισκαρετε.Σαφως και η επιλογή είναι δική σας οτι δεν πέρασα εγώ καλά μαζί της δεν είναι απαραιτήτως απόλυτο οτι δεν θα περάσετε και εσείς καλά πιστεύω να σας βοήθησα με κριτική αυτή απο την εμπειρία μου με αυτή την κοπελα.Πάντως άλλο ενα συμπέρασμα που έβγαλα είναι τελικά οτι κοπελες που έχουν δουλέψει σε μπουρδελα και μετα πάνε σε στούντιο συνεχίζουν να έχουν την ψυχολογία της ξεπετας πράγμα που δεν συμβαίνει με αληθινές επαγγελματίες που έχουν δουλέψει σε στούντιο και μετα πάνε σε μπουρδελα.Ατρανταχτο παράδειγμα η Υβόνη στο Ρεμουνδου21 αυτά καλη συνέχεια να εχετε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 23, 2015
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Υπηρεσίες
Σχόλια
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Η εκπτωση δεν πρεπει να συνοδεύεται και απο εκπτωση στη ποιοτητα.
Τα αλλα κοριτσια που κανουν δωρο το ελευθερο στοματικο τι ειναι?
Κοροιδα?
Οχι βεβαια, απλα επιβραβευουν τους πιστους και καλους πελατες.
Μια κομπλεξικια ομως δεν μπορει να κανει κατι τετοιο.