Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 191 10
Sex Studio
163105
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
5.0
Σχέση αξίας/κόστους
8.0
Επίσκεψη ψιλοστοχευμένη στην Εβελίνα, την οποία είχα πάρει στο Νικ.Ουρ.1 (εκκλησία) πιο παλιά, τις εποχές που το'παιζε λίγο..βαρύ πεπόνι. Τότε είχα φύγει με μέτρια εντύπωση, παρότι τη θεωρώ (για τα δικά μου γούστα) απ'τις πιο δυνατές παρουσίες στα πέριξ του μύλου. Ψηλή, αδύνατη με κλασσικό ουκρανικό προσωπάκι και ΥΠΕΡΟΧΟ βυζί. Μαζί με της πάλαι ποτέ (;) Αλίνας, νομίζω είναι το καλύτερο φυσικό σετ βυζιών. Μπήκε σχετικά ευδιάθετη, τρίφτηκε λίγο (κάπως μηχανικά πάντως) και επήλθε η επιθυμητή ανόρθωσις..Καλτσοκαπότιασμα με καλούτσικη πίπα και λίγο καραμέλωμα και στη συνέχεια αυτή απο πάνω..ρυθμό δεν βρήκαμε παρότι κουνιόταν ωραία..γύρισμα στα 4 και σταδιακό ανέβασμα ρυθμού μέχρι το τελείωμα. Μια καλή και τίμια κατάθεση χωρίς το κάτι παραπάνω, χωρίς όμως να υστερεί και κάπου. Ενα καλό δευτεροτρίτο στανταράκι.Οφείλω απλά σαν πρώτη εντύπωση να επισημάνω την αλλαγή-προς το καλύτερο-της γενικότερης συμπεριφοράς της. Οταν ξανατιμηθεί θα έχω ίσως πιο ασφαλή συμπεράσματα. Ο χώρος μέσα στο δωμάτιο μου θύμισε ανακαινισμένο..βαρδαροδωμάτιο με ντούς και σίγουρα οχι στούντιο παρότι ήταν καθαρά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 22, 2015
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού