Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 348290
Γενική βαθμολογία

5.3
Εμφάνιση κοπέλας

6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

5.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Καλησπέρα..
Έχουμε και λέμε:
μόλις επεστρεψα απο το εν λογω ίδρυμα.
ειχα καυλες τρελες,μπήκα ειδα οτι δουλευει η Σονια και απ τις φώτο που ειδα πήρα την αποφαση.
δεν συναντησα ακριβως αυτο που ειδα στις φωτο, αλλα σε καμια περιπτωση δεν ηταν ασχημη η κοπελα.σιγουρα ομως,οχι και τοσο εντυπωσιακη.καπου ειχα διαβασει οτι ειναι η μελαχροινη εκδοση τη τζοζεφιν.ΟΥΤΕ ΚΑΝ.
πηρα απλο προγραμμα,ανεβηκα πανω και περιμενα το κοριτσι.ερχεται χαμογελαστη ευγενικοτατη,γνωριζομαστε γδυνομαστε ετσι αποτομα και ξεκιναει κατι ψευτοφιλακια στο στηθος και μου τον παιζει.μετα απο λιγο παιρνει καποτα τη φοραει και .με ρωταει πως θελω.την ανεβαζω απο πανω και αρχιζει να κουνιεται.αλλαζουμε στα τεσσερα οπου μετα απο λιγο σπρωξιμο ανεβασα στροφες και τελειωσα.το μονο πραγμα που μου αρεσε ειναι οτι ειχε γυρισει και με κοιτουσε στα ματια οσο τη γαμουσα στα 4.μου εφερε χαρτι κλπ ντυθηκε με φιλησε στο μαγουλο και την εκανε.
συνοψιζοντας,,δεν εκανε κατι κακο αλλα πολυ τυποποιημενη συμπεριφορα,μηχανικη.λες και της ειχαν δειξει σε βιντεο τη διαδικασια.δε με ενθουσιασε ενα απλο ξεφορτωμα εκανα που κοστισε 50 ευρω.για μενα,υπαρχουν πολυ καλυτερες επιλογες στην ιδια αλυσιδα.
καλο βραδυ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Σόνια
mike tri
Μέλος
2
Πόντοι:
1
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού