Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.5 193 10
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Πρώτη μου κριτική, επομένως δείξτε λίγο επιείκια στα..νεανικά λάθηΝτροπή
Η ημερομηνία είναι κατα προσέγγιση +/- 2 ημερών. Ημουν ανάμεσα σε Σάρα, που δεν είχα δοκιμάσει ποτέ και Βικτώρια, που είχα δοκιμάσει πριν κανα μήνα με μετριοκαλές εντυπώσεις. Μου'κανε θετική εντύπωση η ομορφιά της καθώς και το κάπως συνεσταλμένο σαλονάρισμα κι έτσι ακούμπησα το 40αρι..Μπήκε ευχάριστη και πρόσχαρη στο ημι-ζεστο δωμάτιο (τι να σου κάνει ένα αιρκοντίσιον όταν έξω είχε -3..) και ξεκίνησε με γλύψιμο κατα μήκος του σώματος και πέριξ της..βουβωνικής περιοχής. Εφόσον είχε επέλθει (παρόλο το ψιλοκρύο) η επιθυμητή ανάταση, ξεκίνησε τσιμπούκι κάπως απότομο και άτεχνο, χωρίς όμως δόντι. Μετά το πέρασμα της καπότας, καβάλησε και κουνήθηκε σε ωραίο ρυθμό, με εναλλαγή στην πρωτοβουλία των κινήσεων (πότε έδινα εγώ τέμπο και πότε αυτή..). Σε χαϊδέματα και ρουφήγματα που έκανα στα συμπαθέστατα (φυσικά) βυζάκια της, δεν αρνήθηκε ούτε δυσανασχέτησε. Οφείλω να ομολογήσω, πως η θέα ήταν πολύ ωραία, βλέποντας την κι απ'τους γύρω γύρω καθρέφτες κι ο μόνος λόγος που τη σταμάτησα, ήταν επειδή είχε ανεβάσει ρυθμό και κόντευα να τελειώσω..Τη γύρισα σε ιεραπαστολικό, όπου μετά απο κάνα 5λεπτο..κομπρεσεράτου κραύγασα (διακριτικά ελπίζω) και..τέλος!
Συνολικός χρόνος περίπου 20λεπτά, χωρίς να υπάρξει κάποια βιασύνη, απλά τόσο χρειάστηκα.
Εν κατακλείδι: Η Σάρα καταρχήν είναι απ'τις πιο όμορφες κατ'εμέ παρουσίες, αν και λίγα κιλάκια ακόμα θα της πήγαιναν πιστεύω. Η συνεύρεση ήταν ωραία, χωρίς δυσάρεστες, αλλά και χωρίς ευχάριστες εκπλήξεις. Στο τέλος δεν έφυγε αμέσως, αλλά είχαμε λίγο σόσιαλ, την ώρα που πλενόταν (με περίμενε να πλυθώ κι εγώ!). Πέρασα ωραία και θα μπορούσε να είναι απ'τις στάνταρ μου, ίσως απλά σε όχι τόσο συχνή βάση.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 30, 2014
Όνομα κοπέλας
Σάρα
TheRatPack
Μέλος
13
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια