Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.1 145 10
Sex Studio 336248
Γενική βαθμολογία

5.5
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

5.0
Ωραία εμφάνιση, ψιλή (1.70+), αδυνατούλα με μικρό αλλά ωραίο στην αφή κ με ρόγες που ζωντανεύουν... Μικρό κολαράκι κ τατουάζ στη πλάτη κ πάνω από την μέση, τα οποία έχουν αφαιρεθεί από τις φωτό. Σκυλέ πρόσωπο με σημάδια ακμής. Ελληνίδα λέει (πιθανόν) κ ηλικία γύρω στα 28-30.

Συμπεριφορά - ΧΑΛΙΑ!

Τσαχπίνικο σαλονάρισμα με χαμόγελο, κάτι το οποίο με έκανε να την επιλέξω από τις άλλες δύο κοπέλες - βοήθησε κ η εμφάνισή της. Στο δωμάτιο τώρα, ήρθε 1-2 λεπτά μετά που τελείωσα το ντους μου κ με βρήκε να κάθομαι στο κρεβάτι με την πετσέτα στα πόδια. Έκατσε δίπλα μου κ μου είπε 'έλα να κοιταχτούμε στον καθρέφτη!'. Χαζοχαρούμενο γενικά... Ξεκινάει χάλια πίπα με γρήγορες κινήσεις με το χέρι που δεν βοηθούσαν καθόλου στο να επέλθει η στύση. Με το ηθικό μου μισοανεβασμένο σταματάει την πίπα, σηκώνεται κ μου λέει 'Θέλεις να μπούμε τώρα;' Πρώτη στάση ιεραποστολικό που με το μπαίνω άρχισε τις κραυγές σαν την σφάζουν... Την γυρνάω στα 4 μπας κ εμπνευστώ από τον κόλο της αλλά με το που την χουφτώνω, μια μυρωδιά μουνίλας ανέβηκε προς τα πάνω, όπου από μισοκαυλωμένος, ξενέρωσα εντελώς.. Γυρνάει με κοιτάει κ μου πετάει την ατάκα: 'Έχουμε θεματάκι, έτσι; Θέλεις να τελειώσεις πάνω μου;' Δεν είχαν περάσει ούτε 5 λεπτά από την ώρα που μπήκε στο δωμάτιο κ μου ζήταγε να τελειώσω! Την έχυσα στον κόλο κ στην πλάτη κ έφυγα...

Παρόλο που ο χώρος ήταν καλός κ η τσατσά πολύ ευγενική, η Λυδία είναι μια κοπέλα που θα έπρεπε να δουλεύει Φυλής/Μεταξουργείο με 15-20 ευρώ το πολύ, καθαρά λόγω συμπεριφοράς. ΜΑΚΡΙΑ!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιανουαρίου 01, 2015
Όνομα κοπέλας
Λυδία
Μέλος
4
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού