Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 153 10
Sex Studio 363409
Γενική βαθμολογία

7.5
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Λοιπόν η Ναταλί για όσους δεν γνωρίζουν εργαζόταν μέχρι πρόσφατα στο στούντιο 12 σαν Τζούντι...Την είχα επιλέξει και τότε με μέτριες εντυπώσεις,αν θυμάμαι ήταν Οκτώβριος...
Μίας και συζητήθηκε λίγο σαν κοπέλα ως "πρωτοεμφανιζόμενη" είπα να περάσω να τη δω...Στη περιοχή ησυχία καθώς μεσάνυχτα,αλλά δεν είναι και το πιο διακριτικό μαγαζί...
Υποδοχή από την υπηρεσία και κατευθείαν παρουσίαση της Ναταλί...Ομολογώ πως έχει γίνει πιο όμορφη και πιο σέξυ από τότε αλλά και τα εσώρουχα που φορούσε της πήγαιναν αρκετά...Επιλογή αμέσως της Ναταλί και δωμάτιο...

Ντουζάκι,και αραχτός για να την περιμένω...Δεν άργησε να έρθει και μπήκε μόλις σκούπιζα και τα τελευταία νερά...Με κάποια χάδια ξεκίνησε τα προκαταρκτικά...Πεταχτά φιλιά ελάχιστα και πέρασμα του προφυλακτικού χωρίς να είμαι ιδιαίτερα έτοιμος...Έναρξη του στοματικού,μονότονο χωρίς περιποίηση της ευρύτερης περιοχής και πολύ σύντομο σε διάρκεια...
Ολοκλήρωση της "τυπικής διαδικασίας" όπως θα την χαρακτήριζα και έναρξη στο σεξ...

Πρώτη στάση με τη Ναταλί από πάνω να κινείται σε γρήγορους ρυθμούς...Η συμμετοχή της δε με τρέλανε για να είμαι ειλικρινής...Αλλαγή για πισωκολλητό όπου είναι μία στάση που προτείνεται μαζί της καθώς έχει το σώμα...Έτσι με πιο γρήγορους ρυθμούς μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε πολύ λίγο δίπλα μου,μιλήσαμε για λίγο και ένα πεταχτό φιλί αποχώρησε από το δωμάτιο...

Συμπερασματικά μία εμπειρία που δεν έχω κάτι να θυμάμαι...Δε μπορώ να πω πως η Ναταλί δε προσπαθεί ή είναι απότομη,μπορεί να μην ταίριαξε τόσο καλά η χημεία μας αλλά δε ξέρω είναι μία συνάντηση που δε με κάλυψε και πολύ...

Αυτά για την εμπειρία μου με τη Ναταλί,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Ναταλί
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 3 άλλα μέλη

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
17 Δεκεμβρίου, 2014
Παραεισαι ευγενης βασιλη μου και μπερδευεις τους απειρους παικτες.....
Ετσι επρεπε να το γραψεις να καταλαβουν ολοι τι θελεις να πεις:
Το σερβις της "κυριας " ειναι νεροβραστο και κανει μονο για πιτσιρικαδες που θα χυσουν μολις τη δουν να μπαινει στο δωματιο.....
17 Δεκεμβρίου, 2014
ευχαριστώ, μου έλυσες απορία, αλλά αναρωτιέμαι τι συμπεριφορά μπορεί να βγάλει στην υπηρεσία με 100ευρω...
από πρόγραμμα τι προσφέρεται;
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2