Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 303 10
Φραντζή 47
Εκκρεμεί έγκριση
Sex Studio
291299
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ποιος είπε πως οι άγγελοι στην γη δεν κατεβαίνουν?
Χτες με ανέβασε ένα αγγελουδάκι(και ολίγον διαβολάκι) ως τοις θύρες του παραδείσου για να αλλάζουμε και παραστάσεις.
Θα μου πείτε υπερβολές ,έλα ρε μάγκα, σιγά μην πήγες και στο Ωρίωνα.
Εγώ να σας πω φιλαράκια ακόμα δεν προσγειώθηκα και μακάρι να έχει πάντα κέφια το κορίτσι να με φτάνει εκεί κάθε φορά και πιο ψηλά. Κάθε φορά μαζί της καλύτερα και για να δούμε που θα πάει αυτό.
Δεν θα μιλήσω πάλι για το αψεγάδιαστο σωματάκι τησ, τι σωματάκι δηλ. 2 μέτρα τσολιάς.
Ούτε θα μιλήσω για την τεχνική και μαεστρία στα θέματα του Κama Sutra.
Αυτό που θα πω είναι ότι η εμπειρία μαζί της είναι μακράν από τοις καλύτερες στα χρονικά της άστατης ζωής μου . Πέρα από το ερωτικό κομμάτι που ευχαριστιέσαι στο έπακρον η κοπέλα αυτή έχει να σου δώσει πολλά περισσότερα αν την δεις σαν άτομο και όχι αντικείμενο ηδονής.
Καλά ξεμπερδέματα, πάω στον ψυχολόγο μου τώρα !!!
Χτες με ανέβασε ένα αγγελουδάκι(και ολίγον διαβολάκι) ως τοις θύρες του παραδείσου για να αλλάζουμε και παραστάσεις.
Θα μου πείτε υπερβολές ,έλα ρε μάγκα, σιγά μην πήγες και στο Ωρίωνα.
Εγώ να σας πω φιλαράκια ακόμα δεν προσγειώθηκα και μακάρι να έχει πάντα κέφια το κορίτσι να με φτάνει εκεί κάθε φορά και πιο ψηλά. Κάθε φορά μαζί της καλύτερα και για να δούμε που θα πάει αυτό.
Δεν θα μιλήσω πάλι για το αψεγάδιαστο σωματάκι τησ, τι σωματάκι δηλ. 2 μέτρα τσολιάς.
Ούτε θα μιλήσω για την τεχνική και μαεστρία στα θέματα του Κama Sutra.
Αυτό που θα πω είναι ότι η εμπειρία μαζί της είναι μακράν από τοις καλύτερες στα χρονικά της άστατης ζωής μου . Πέρα από το ερωτικό κομμάτι που ευχαριστιέσαι στο έπακρον η κοπέλα αυτή έχει να σου δώσει πολλά περισσότερα αν την δεις σαν άτομο και όχι αντικείμενο ηδονής.
Καλά ξεμπερδέματα, πάω στον ψυχολόγο μου τώρα !!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 01, 2008
Όνομα κοπέλας
Σαμάνθα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού