Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.8 243 10
Sex Studio 348285
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Πηγαινα για Μπεατρις στο 144. Περασα ομως απο το 6, αφου απο εκει παρκαρα. Η Παρις ηταν εκει και μου εκανε εντυπωση! Μετα πηγα στο 144 οπου δεν ειχε ερθει η κοπελα και στο 5, οπου ντυνοντουσαν....
Οποτε με χαρα μου (και της υπηρεσιας) ξαναπηγα στο 6 για την Παρις....
Μελαχρινη Μολδαβη, 26 δηλωσε, 1,70 κατι, με καυλιαρικες γοβες μαυρες, μικρο στηθος και πολυ γλυκο προσωπο, οπως στις φωτογραφιες και καλυτερο! Επικοινωνια στα αγγλικα. Η κοπελα εχει πολυ ωραια ποδια, νουμερο 38-39 με λιγες φλεβες και ωραιες γαμπες!
Μπηκε μεσα λιγο μετα το μπανιο μου και διαλεξαμε στραπ. Η ποικιλια δυστχως και σε αυτο το μαγαζι ειναι περιορισμενη σε πολυ μεγαλα, που δεν ειναι καλα για πρωκτικο. Πηραμε το μικροτερο κι αρχισαμε.
Ξεκινησα με περιποιηση των ποδιων της κι αυτη με ανοιγε με δαχτυλο. Υστερα πο λιγο εβαλε κρεμα στο πλαστικο και πηγε να μπει. Εκει με πονεσε, δεν ξερω αν ηταν λογω απειριας της ή απλα το μεγαλο πλαστικο. Υστερα απο λιγο ανοιξε καλα η τρυπα και συνεχισαμε κανονικα. Δυο στασεις με παθος, οταν ηταν στο ιεραποστολικο ξεχωριζαν και οι κοιλιακοι της και επιανα την κοιλια της που ειναι πετρα και μου αρεσε πολυ!
Μετα εκατσε στην ακρη του κρεβατιου γιατι ηθελα να της γλυψω τις γαμπες. Εκει πηρε πρωτοβουλια και εβγαλε το ενα παπουτσι και με πατησε με το ποδι στο προσωπο, οπου ηρθε και το τελος....
Γενικα εγλυψα, χουφτωσα, χαιδεψα ενα μοντελακι, εκανε οτι ηθελα και δεν ακουσα "οχι", που ακουμε συνηθως απο τοσο ομορφες κοπελες, αυτο μου εμεινε.
Καλες τσαρκες!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 12, 2014
Όνομα κοπέλας
Paris
Υπηρεσίες
Ανώτατος
285
Πόντοι:
10.751
Ανάφερε αυτήν την κριτική