Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 35 10
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Να αρχισω λιγο διαφορετικα αυτη τι κριτικη με την τσατσα που ηταν οι μαυρομαλα χοντρουλα, γνωστη απο βαρδαρη στο πρασινο αν θυμαμαι καλα, πολυ καλη γυναικα και ανοιχτη στο να με κανει καλυτερη τιμη στα προγραμματα πριν καλα καλα της ζητησω κατι, αλλα εγω μπηκα με το απλο 30 ευρω που παντως δεν δοκιμασα να της το ριξω.
Η κοπελα ειναι μικρη και χαριτωμενη με ωραιο φαρδουτσικο κωλαρακι και μικρο βυζι, ειναι απο ρουμανια και προσπαθει αλλα δεν τα μιλαει ακομη καλα τα ελληνικα αλλα σιγουρα καταλαβαινει αρκετα καλα τι της ζητας. Ερχεται στο κρεβατι μιλαμε λιγο και αρχιζει καποια χαλαρα προκαταρτικα με φιλια σε ολο το σωμα οχι στο στομα και παιξιμο λιγο με τα χερια, στην συνεχεια βαζει το προφυλακτικο και ξεκιναει μια ωραια και χαλαρη πιπα με γλυψιμο τα @@ αφου πρωτα της το ειχα ζητησει εγω, μετα και αφου ειχα ερθει σε στυση ξεκινησαμε το σεξ με αυτη απο κατω η διεισδυση ηταν δυσκολη μια και εχει αρκετα στενο νινακι και το λαθος της εδω ηταν που πηγε μετα να σφιξει με το χερι της το πεος για να τελειωσω πιο γρηγορα κατι βεβαια που της το εκοψα αμεσως και δεν το ξανα εκανε. Σχεδον εφτανα στο τελος οποτε και της ζητησα να γυρισει απο πισω για να πιασω και λιγο αυτον το φαρδουτσικο αλλα πολυ ωραιο κωλαρακι που εχει, δυστυχως τελειωσα γρηγορα για τους λογους που αναφερα και πιο πανω. Τελος γαργαλιθηκαμε λιγο, εριξε πιστευω το γελιο της ζωη της (πολυ υπερβολικη σε αυτο)και μετα εφυγε.Εμφανισιακα δεν ειναι και το ωραιοτερο μωρο στην πολη εχει σιγουρα αρκετες καλυτερες στην ηλικια της, το θεμα ειναι οτι δεν βιαζεται και θελει να σε ευχαριστιση αν και απο τι με ειπε ηταν λιγο στεναχωριμενη στην αρχη για κατι που εγινε αλλα μες το δωματιο ευτυχως με τα υπερβολικα γελια της δεν φανηκε κατι τετοιο.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Δεκεμβρίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Yakuza boy
Ενεργό Μέλος
42
Πόντοι:
291
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
08 Δεκεμβρίου, 2014
φιλε οπως παραδεχεσαι και εσυ ο ιδιος τελειωσες γρηγορα,. εγω που την πηρα εχω να πω τα χειροτερα. θα γραψω αναλυτικη κριτικη στο θρεντ. ας πω εδω οτι εκανε χαλια τσιμπουκι με δοντι, και οτι στα 4 συνεχως εσκυβε με αποτελεσμα να μου ποναει το πεος. ειναι εμφανες οτι δεν ξερει να κανει σεξ αλλα και ειναι και αγενεστατη. οταν την ελεγα να μην κανει αυτο που εκανε μου ελεγε χαλαρα 40 ευρω...α...ι σικτιρ...βρε ουστ!!
08 Δεκεμβρίου, 2014
και γω τα χειροτερα εχω να πω για το κοριτσι...καθολου διαθεση...δεν ηθελε να κανει σεξ απλα...χαλια μαυρα!μακρια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2