Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
203789
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Αφου φαγαμε σε γνωστο φαγοποτειον του Κολωνακιουκαι ηπιαμε το κρασι μας διοτι ως γνωστον οινος ευφραινει καρδιαν ανθρωπου................................... ειπα να παω να δωτο εβελινακι που ολο παραπονα μου κανει.................................Η εβελινα ειναι μια παρα πολυ ομορφη κοπελα με απιστετυτη κωλαρα στηθος οχι μεγαλο αλλα ωραιο και ενα κορμι που δεν χορταινεις να το γλυφεις.Εκανα το ντουζακι μου φρεσκαριστηκα,αναψα τσιγαρο και περιμενα το μωρο. :big_boss: Τσουπ ηρθε και αυτη μετα απο λιγο , που εισαι καυλιαρη μου ; μου λεει που να μαι της λεω εδω μεγαλωνα και καυλωνω.Μετα απο αυτον τον συγκινητικο διαλογον εκανε το ντουζακι της.Σημερα θα σε γαμησω μου λεει ................ αποκλειεται της απαντω εσυ δεν κανεις τετοια πραγματα και της εβγαζα την γλωσσα μου θα βριζω μου λεει θα σε φτυνω και μετα θα σε δειρω ............................../μην μου λες τετοια της λεω αν κανεις ολα αυτα σε παντρευομαι :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol: :icon_lol:Επεσε πανω μου και αρχισε να μου τριβει το στηθος της πανω στο κορμι μου, με φυλαγε στο λαιμο,και στο στομα.Την εβαλα εγω μετα κατω και αρχισα να την γλυφω παντου .Μου λεει κατσε να σε περιποιηθω εγω αρχιζει να μου γλειφει τα @@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@ τα ρουφαγε κιολλας και αρχισε μια πολυ ωραια :blowjob: χωρις δοντι και χωρις χερι την αφησα για λιγο να την απολαυσω αρχισε να με ερεθιζει πολυ..............................>Μου εφερε το μοσχομυριστο μουνακι της στο στομα της εριξα κατι ροχαλες και αρχισα να το γλυφω ,πηρα και μια γευση απο το κωλοτρυπιδι της που μυριζε ροδακινακι!!Μετα απο ολα αυτα επιτελους με καβαλησε , με φιλαγε και γω δεν χορταινα να πιανω το κωλι της και τα βυζακια της >ειναι μελι η ατιμη ανεβοκατεβαινε πανω μου και μου χε πιασει τα χερια και την πεταξα κατω για να συνεχισουμε με ιεραποστολικο το πηγαμε ετσι για λιγο μεχρι να την γυρισω στα τεσσερα , και να απολαυσω την υπεροχη θεα >της απιστευτης κωλαρας ενω αυτη με κοιταγε προστυχα απ τον καθρευτη ..............θελω να χυσεις πανω στον κωλο μου λεει ,βγαζει την καποτα μου εκανε λιγο πιπα και μωλις ενιωσα τα χυσια >οτι θελουν να βγουν αφησα τα κομματια μου πανω στην υπεροχη κωλαρα της.Την σκουπισα ,την εβαλα στο ντουζ την σαπουνισα καλα να φυγει καθε ιχνος απο πανω της τριψαμε λιγο τα κορμια μας με τις σαπουναδες μου εδωσε ενα γλωσσοφιλο αποχαιρετισμου και εφυγε.Και ετσι ενα υπεροχο βραδυ ελαβε τελος.>Εφαγα ,μεθυσα απο κρασι ,εκανα ερωτα ,τι αλλο ναθελει κα
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 30, 2014
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού