Λεπτομέρειες αξιολόγησης
8.1 173 10
Βριλησσού 36A
Hot
Sex Studio
203743
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ένα ποστ της Μαρκέλλας ότι εργάζεται πρωί στο βουνό, με έκανε να ψάχνομαι για την τοποθεσία και αφού οι συναγωνιστές με ενημέρωσαν, μετά κόπων και βασάνων και αφού κόλλησα στην κίνηση κατάφερα και έφτασα στον προορισμό μου. Αυτό που αντίκρυσα στο μαγαζί με άφησε ξερό. Ένας άγγελος. Πανέμορφο πρόσωπο και βλέμμα, μακριά μαλλιά, εμφανίσθηκε γυμνή, τρομερό στήθος πέτρα από σιλικόνη και κορμάρα αδύνατη και σφιχτή. Απλό πρόγραμμα και στο δωμάτιο όπου με το που ήρθε έδειξε τις διαθέσεις της, όρμησε πάνω μου, αφού έκανε μπάνιο μπροστά μου. Πολλά φιλιά, δαγκώματα, ρουφήγματα. Πήγε κατευθείαν στον ορθωμένο μου πούτσο και τον ρούφηξε όλο βαθιά. Έγλειψε και με μανία και τα αρχίδια, ενώ δεν έπαιρνε και τα μάτια της από πάνω μου. Πρέπει να κράτησε πολύ ώρα η πίπα της. Σε αντίθεση με χθες και με τη Σόνια, αυτή με άφησε να απολαύσω το μουνάκι της, για ώρα, βγάζοντας πνιχτά βογγητά και με τράβαγε από δω και από εκεί για να μην αφήσω κάτι που να μη γλείψω. Πέρασμα καπότας και ξεκίνημα στην πολυθρόνα με εκείνη στα 4 και εγώ από πίσω σε γρήγορους ρυθμούς. Στη συνέχεια καθιστός εγώ και εκείνη από πα΄νω μου και εγώ να χουφτώνω τα βυζιά της και να τη δαγκώνω, ενώ πήγαμε και στο κρεβάτι στην κλασσική στάση με τέρμα ανοιγμένα τα πόδια της και εγώ να δίνω πόνο. Τρομερή συμμετοχή από εκείνην, φιλιά, βρωμόλογα και με μια μικρή παρότρυνση να της δώσω τα χύσια μου, γέμισα τρέμοντας την καπότα με όλα μου τα υγρά.Τέτοιο γαμήσι δεν έχω ξανακάνει. ήταν λες και ήμουν με μια φίλη που την ξέρω χρόνια. Μαρκέλλα μωρό μου, σίγουρα θα τα ξαναπούμε και όποιος δεν την έχει δοκιμάσει χάνει!!!
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 29, 2014
Όνομα κοπέλας
Μαρκέλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού