Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 191 10
Sex Studio
163267
Γενική βαθμολογία
7.4
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μπαινω λοιπον στο σπιτακι κ ερχεται η Τζουλια,κλασικη γυφτοφτατσα .Παιρνω το απλο προγραμμα και μπαινω στο δωματιο
Ανοιγει την πορτα χαμογελαστη,εγω την φιλαω και χουφτωνω την κωλαρα της.Μετα ξαπλωνω και αυτη μ αρχιζει μια ωραια πιπα ,τον εβαζε βαθια μεσα και εγλυφε και με την γλωσσα της .Μετα της λεω να ερθει απο πανω και ετσι ξεκιναμε με αυτη να με καβαλαει κ εγω να γλυφω τα βυζια της και να χουφτωνω την κωλαρα της.Μετα της λεω να αλλαξουμε κ πλαγιαζει στο πλαι κ γω της τον βαζω ετσι και την φιλαω ταυτοχρονα .Τελευταια σταση της λεω να στηθει στα 4 οπου αρχιζω γρηγορο σφυροκοπημα και χουφτωνω τα βυζια και ανοιγω την κωλαρα της .Ετσι τελειωσα μεσα της στα 4 .Αυτη σηκωθηκε εβγαλε τ προφυλακτικο εγω την φιλησα παλι ,με χαιρετησε κ εφυγε
Ανοιγει την πορτα χαμογελαστη,εγω την φιλαω και χουφτωνω την κωλαρα της.Μετα ξαπλωνω και αυτη μ αρχιζει μια ωραια πιπα ,τον εβαζε βαθια μεσα και εγλυφε και με την γλωσσα της .Μετα της λεω να ερθει απο πανω και ετσι ξεκιναμε με αυτη να με καβαλαει κ εγω να γλυφω τα βυζια της και να χουφτωνω την κωλαρα της.Μετα της λεω να αλλαξουμε κ πλαγιαζει στο πλαι κ γω της τον βαζω ετσι και την φιλαω ταυτοχρονα .Τελευταια σταση της λεω να στηθει στα 4 οπου αρχιζω γρηγορο σφυροκοπημα και χουφτωνω τα βυζια και ανοιγω την κωλαρα της .Ετσι τελειωσα μεσα της στα 4 .Αυτη σηκωθηκε εβγαλε τ προφυλακτικο εγω την φιλησα παλι ,με χαιρετησε κ εφυγε
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 24, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζούλια
Υπηρεσίες
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
03 Οκτωβρίου, 2016
Η Τζουλια ειναι ενα πολυ καλο στανταρακι που τιμαει τα λεφτα που παιρνει και φυσικα δε σ αφηνει να φυγεις με το παραπονο,αλλα σου χαριζει και εντονες στιγμες στο κρεβατι!ΑΞΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΞΙΖΕΙ ΠΟΛΛΑ!!
K
kleovoulos
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1