Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 157 10
Sex Studio
173349
Γενική βαθμολογία
5.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Κοπέλα : Μονίκ από Ρουμανία,21 ετών
Βάρδια : Βραδυνή,πήγα λίγο μετά τις 22.00
Εμφάνιση : Μελαχροινή,ίσιο καρέ μαλλί,ωραίο στήθος στητό,κανονικός σωματότυπος,ωραίο κωλαράκι
Συμμετοχή : Κομοδίνο από τα λίγα,αερόπιπα 20 δευτερολέπτων το πολύ,μια στάση μόνο ιεραποστολικό(τον
έχω μεγάλο λέει και θα την πονέσω ),όταν τη γαμούσα με απωθούσε,καθώς
έλεγε ότι είμαι πολύ βίαιος...!!!!!
Τσατσά : Η γνωστή μελαχροινή που ήταν στο φρίξου 13 με την Εμμανουέλα,τυπική,δεν ενόχλησε,ούτως ή άλλως
ήμουν φορτωμένος και δεν καθυστέρησα
Δωμάτιο : Μπήκα στο πρώτο από τα δεξιά,ήταν καθαρό,είχε σαπούνι και χαρτί και το κρεβάτι ήταν στρωμένο
Πρόγραμμα : 40 ευρώ με γυμνό τσιμπούκι
Επίλογος : Το κοριτσάκι νομίζει ότι με την ομορφιά γίνονται όλα...Δεν ιδρώνει τη φανέλα,πολλά μη και μη
αν μπορούσα να βάλω χαμηλότερη βαθμολογία από το 3 θα έβαζα 1.Δεν την προτείνω σε κανέναν,
πεταμένα λεφτά.Μόνο εμφάνιση και τίποτε άλλο. Μακριά...
Βάρδια : Βραδυνή,πήγα λίγο μετά τις 22.00
Εμφάνιση : Μελαχροινή,ίσιο καρέ μαλλί,ωραίο στήθος στητό,κανονικός σωματότυπος,ωραίο κωλαράκι
Συμμετοχή : Κομοδίνο από τα λίγα,αερόπιπα 20 δευτερολέπτων το πολύ,μια στάση μόνο ιεραποστολικό(τον
έχω μεγάλο λέει και θα την πονέσω ),όταν τη γαμούσα με απωθούσε,καθώς
έλεγε ότι είμαι πολύ βίαιος...!!!!!
Τσατσά : Η γνωστή μελαχροινή που ήταν στο φρίξου 13 με την Εμμανουέλα,τυπική,δεν ενόχλησε,ούτως ή άλλως
ήμουν φορτωμένος και δεν καθυστέρησα
Δωμάτιο : Μπήκα στο πρώτο από τα δεξιά,ήταν καθαρό,είχε σαπούνι και χαρτί και το κρεβάτι ήταν στρωμένο
Πρόγραμμα : 40 ευρώ με γυμνό τσιμπούκι
Επίλογος : Το κοριτσάκι νομίζει ότι με την ομορφιά γίνονται όλα...Δεν ιδρώνει τη φανέλα,πολλά μη και μη
αν μπορούσα να βάλω χαμηλότερη βαθμολογία από το 3 θα έβαζα 1.Δεν την προτείνω σε κανέναν,
πεταμένα λεφτά.Μόνο εμφάνιση και τίποτε άλλο. Μακριά...
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού