Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.7 36 10
Sex Studio
44253
Γενική βαθμολογία
7.2
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Μπαινω λοιπον μεσα και βλεπω μια εκφυλη ξανθια μιλφαρα (τσατσα δεν ειχε) ηλικια πανω απο 45χρ σιγουρα .Παιρνω το προγραμμα με γυμνο τσιμπουκι,γλυφουμουνι+κωλαρακι .Μπαινω στο δωματιο και μπαινει κ αυτη μ λεει γεια σου με χαμογελο κ ερχεται απειλητικα προς το μερος μου βγαζοντας το σουτιεν της.Εγω στη θεα των βυζιων της ,της τα γλυφω με λαγνεια και αυτη μ πιανει τον πουτσο μεσα απο το μποξερακι .Tης λεω πλαγιασε και της αρχιζω ενα γλυφομουνι ολα τα λεφτα π το απολαυσαμε και οι δυο.Μετα σηκωνομαι και με πιπωνει αυτη καθιστη ενω εγω ορθιος απολαμβανω την πιπα της.Μετα απο λιγο πλαγιαζω και της λεω ελα απο πανω κλασικα.Ερχεται αυτη κ αρχιζουμε την πρωτη σταση οπου κουνιοταν με παθος και τον επαιρνε ολον μεσα!Μετα απο λιγο της λεω ελα στα 4,οπου μου στηνει την κωλαρα της και εγω την κανω για αρχη ενα κωλογλυψιμο ,επειτα της βαζω ενα δαχτυλακι,φαινοταν η σουφρα της δουλεμενη .Της τον βαζω λοιπον στο κωλο ετσι οπως ειμαστε στα τεσσερα ενω αυτη βγαζει κραυγες!.Συνεχιζω ετσι αρκετη ωρα ωσπου της λεω να πλαγιασουμε και της τον βαζω στο πλαι .Ετσι συνεχισαμε μια αργα μια γρηγορα και το απολαυσα πολυ ωσπου τελειωσα μεσα στο κωλο της ετσι στα πλαγια.Μια καλη σε γενικες γραμες καταθεση,με ανεση χρονου κ καλη συμμετοχη απο την Συλβια.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 28, 2014
Όνομα κοπέλας
Σύλβια
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
31 Οκτωβρίου, 2014
Μπραβο ρε kostakis_ss εχεις γαμησει οτι περπαταει, πεταει η σερνεται τις τελευταιες μερες !! Ευγε ! ρε πατριδα !!
astatos123
01 Νοεμβρίου, 2014
εμπρος στον δρομο που χαραξε ο αλ
scorpiosstelios
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2