Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 255 10
Sex Studio 267815
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Επίσκεψη Παρασκευή 26/9 βράδυ. Η γνωστή και γλυκιά Μαρία (κατ ‘εξαίρεση Παρασκευή διότι δουλεύει στο Αθανασίας κάθε Κυριακή και Δευτέρα μετά τις 6)

Η κ. Ρούλα ευγενική όπως πάντα ,καλοπροαίρετη και σίγουρη για την κοπέλα.

Ίσως η πιο ευγενική και σωστή υπηρεσία (και όχι τσατσά) χώρο των studio. Το δίδυμο με τη Μαρία είναι ότι καλύτερο έχω συναντήσει μέχρι τώρα

Για τη Μαρία τα έχουμε χιλιοπεί και χιλιογράψει. Όλα ισχύουν και με το παραπάνω.

Η εξαιρετική πίπα μαζί με τη περιποίηση της γύρω περιοχής, δεν είναι το μοναδικό ατού της. Τα στησίματα της δείχνουν γυναίκα που ξέρει τι θέλει, πώς να το πάρει και πως θα γεμίσει με ικανοποίηση τον πελάτη.

Ο πελάτης είναι πάνω από όλα, σε λογικά πλαίσια πάντα και εφόσον ο πελάτης τηρήσει τα επίπεδα ευγενείας.

Το πιο σημαντικό στοιχείο είναι η σταθερότητα που δείχνει η κοπέλα αυτή.

Ακόμα και σε μια δύσκολη μέρα θα δώσει ότι καλύτερο μπορεί για να ικανοποιήσει και τον πιο απαιτητικό πελάτη.Αυτό το προσόν είναι ανεκτίμητο και οι υπεύθυνοι του συγκεκριμένου studio θα πρέπει να νιώθουν πολύ τυχεροί που έχουν στις τάξεις τους αυτή την επαγγελματία .

Εγώ έκανα ίσως το καλύτερο γαμήσι σε studio ever. Πες η χημεία , πες το γεγονός ότι μου αρέσει το κορμί και το πρόσωπό της, πες ότι δεν υπήρχε κόσμος στο σαλόνι. Όλα ή λίγο από όλα δεν έχει σημασία . Σημασία έχει ότι Μαράκι μου έδωσε το καλύτερό της εαυτό και την ευχαριστώ πολύ για άλλη μία φορά(και θα έλθουν και αλλες ειμαι σίγουρος)

Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε όσους θέλουν πραγματικά μια κοπέλα (το Κ κεφαλαίο) να τους απογειώσει με προθυμία και χωρίς βιασύνες.

Μαρία είμαστε τυχεροί που ομορφαίνεις τις νύχτες μας.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 26, 2008
Όνομα κοπέλας
Μαρία
Υπηρεσίες
Μέλος
48
Πόντοι:
11
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια