Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

8.8
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη Μαργκό πλέον τη γνωρίζω αρκετά χρόνια από τότε που ήταν στο 57,55 κτλ.Πλέον θεωρείται απ΄τις στάνταρ επιλογές μου και περνάω καλά μαζί της όποτε την επισκεφτώ.Μίας και είχα καιρό να την επιλέξω καθώς επιλέγω νέες αφίξεις είπα να την δοκιμάσω ακόμη μία φορά...

Βραδάκι Παρασκευής και στο βουνό σχετική ησυχία.Πάρκαρα το αυτοκίνητο απέναντι από το μαγαζί και είσοδος σε αυτό.Με υποδέχτηκε ο κύριος της υποδοχής και αμέσως πέρασα δωμάτιο...Αφού έκανα ένα μπανάκι η Μαργκό ήρθε μετά από περίπου 10 λεπτά.Ξάπλωσε δίπλα μου και αφαίρεσε το πού σέξυ κορμάκι που φορούσε.Ξεκίνησε με το να με χαιδεύει στο στήθος με τα χέρια της και μετά με τις βυζάρες της να προσφέρει ένα απίστευτο ισπανικό με πολύ καλή τεχνική...Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού,πολύ καλή και στο στοματικό με ωραίες κινήσεις της γλώσσας και ωραίο ρυθμό.Είχε πάρει βέβαια και μία στάση με την οποία έπαιζα και εγώ λίγο με το γατάκι της...

Έναρξη στο σεξ με τη Μαργκό από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς,αλλαγή για πισωκολλητό όπου είναι μία στάση που μαζί της πρέπει να κάνει κανείς.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με πιο δυνατούς ρυθμούς και άψογη συμμετοχή μας βρήκε το τέλος...

Κάθισε αρκετά δίπλα μου και κουβεντιάσαμε χωρίς ίχνος βιασύνης.Με ένα πεταχτό φιλί με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον!Αυτά για την εμπειρία μου με τη Μαργκό,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 03, 2014
Όνομα κοπέλας
Margo
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική