Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163295
Γενική βαθμολογία

8.9
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Γυρνουσα ολη νυχτα σαν τον αλητη απο δω κι απο κει,πηγα σε μαγαζια,εκανα γυρα στις πιατσες αλλα δε ικανοποιουμουν με τιποτα.Και λεω δεν παω στη Νικολ τουλαχιστον που μ'αγαπαει τοσο πολυ και παντα μ'ευχαριστει?Κοντευαν να κλεισουν βεβαια αλλα παρα το περασμενο της ωρας ηταν παλι ετοιμοπολεμη και ακουραστη η γυναικα.

Τελοσπαντων με το που μπανει στο δωματιο τα κλασσικα ηθελε να μου πει ιστοριες μπουρου μπουρου...την αρπαζω τη ριχνω στο κρεβατι και αφηνω το παθος να με οδηγησει.Πεφτω πανω της,την αγκαλιαζω σφιχτα και αρχιζουμε τα γλωσσοφιλα.Η πουτσα μου ειναι ηδη καγκελο οποτε οπως την εχω απο κατω ανεβαινω πανω της και της την βαζω στο στομα κρατωντας της το κεφαλι απο κατω.Συγχρονως παραμεριζω το στριγκακι της και αρχιζω την διαχτυλιαζω σε μουνι και κωλο.
Ο κωλος της ηταν ασυνηθιστα χαλαρος και για να μου λυσει την απορια μου ειπε οτι αποψε την εσκισαν κανονικα ολη νυχτα.Στην ερωτηση μου 'ποσες πουτσες εφαγες σημερα' η απαντηση ηταν ενα κουνημα του χεριου της...Εμμμμ

Ξαπλωσα στο κρεβατι κανονικα για να μου συνεχισει την πιπα ενω με κοιτουσε μες τα ματια κι εγω κουνουσα το κεφαλι της πανω κατω πιανοντας την απο τα μαλλια.Ρουφηξε και τ'αρχιδια ενα ενα,μου βαλε και τις βυζαρες πανω στον πουτσο.
Πρωτη σταση αυτη απο πανω με βαθυ καθισμα πατωντας με τα ποδια της στο κρεβατι και κινηση ωστε να τον παιρνει ολον μεσα.Την ειχα πολλη ωρα ετσι οποτε καποια στιγμη καταλαβα οτι κουραστηκε και της λεω να αλλαξουμε.Στηνεται στα 4 και τη γαμαω το μουνακι σε πιο γρηγορο τεμπο χουφτωνοντας και τις βυζαρες της,αυτη κοιτιεται στον καθρεφτη,βογγαει και λεει ooo fuck me...ooo fuck me Κατσικογάμης

Λιγη κρεμουλα στη σουφρα της και καρφωμα ολος μεσα στον ασυνηθιστα χαλαρο κωλο της.Πρεπει να τη σκισανε ασχημα ολη νυχτα...τελοσπαντων στην αρχη πιο αργα μεχρι να συνηθισει και μετα δυνατα καρφωματα με ολοκληρα μεσα εξω ετσι για να ευχαριστιεμαι.Βογγουσε πολυ και ουρλιαζε οποτε καποια στιγμη τη ρωτησα αν ποναει...μου λεει συνεχισε.Συνεχισα λιγο ακομα αλλα καταλαβα οτι δεν αντεχε αλλο οποτε την ξαπλωσα κανονικα και τη γαμησα λιγο ακομα το μουνακι σε χαλαρο τεμπο μεχρι που εφτασα σε πολυ δυνατο χυσιμο με κτηνωδεις κραυγες...αχ τι πρωτοτυπο Μεγάλο χαμόγελο
Λιγο μπιρι μπιρι ακομα και αποχωρησε...

Συμπερασμα...ολα καλα και παλι

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755