Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 190 10
Sex Studio 161492
Γενική βαθμολογία
 
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
 
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
 
8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
 
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
 
10.0
Σχέση αξίας/κόστους
 
8.0
Μεγάλο χαμόγελο δεν ξερω, μπορει να ειναι και η ιδεα μου, αλλα νομιζω πως ο κωλος του στανταρακιου μου πλεον ειναι πιο σφικτος στην αφη. παντα ειχε καλο πισω συστημα η εβελινα Κατσικογάμης , αλλα λιγο μαλακοτερο, πιο αγυμναστο ισως. σημερα τα χαστουκακια που της εδωσα στο πισωκολλητο και το χουφτωμα μου εδωσαν την εντυπωση ελαφρως πιο συσφιγμενης γλουτιαιας χωρας. γεγονος που αυξανει ακομα περισσοτερο την βαθμολογια της για μενα, που ουτως αλλως την θεωρω βαλιου φορ μανεη στα 30 λογω των αναλογιων της, φυσικο βυζι πιπινισιες αναλογιες , 1.75. ξανθουλα, ανοικτοχρωμη, γλυκια φυσιογνωμια απο την χωρα του βλαντ τεπες, για τον οποιο ειδα τρεηλερ οτι θα βγει ταινια παλι.
ενα θεμα αναφερεται αρκετες φορες για την διαθεση της κοπελας οτι ειναι ασανσερ. εγω ειχα να παω καιρο και αρχικα μαλλον δεν με θυμηθηκε, ομως μολις την παρουσιασε η ευγενεστατη βυζαρου κοντη υπηρεσια (τζιλφ), εγω την χαιρετησα με το ονομα της χωρις να εχει αναφερθει, οποτε καταλαβε οτι ειμαι πελατης που την ξερω και αρχισε τα χαμογελα που γλυκαινουν το νεανικο της προσωπακι Έρωτας .
ο αγωνας ξεκινησε με τριψηματα απο πανω με τα βυζια της και η επιδερμιδα στα χερια μου επεδρασε ακαριαια στον υποθαλαμο με καυλωτικες συνεπειες. λεπτα ποδια με λεπτες μοντελισιες γαμπες συνεβαλαν τα μεγιστα στον καυλορυθμο κατα το ιεραποστολικο που ακολουθησε της ικανοποιητικης πιπας. τελειωσα με πισωκολλητο Κατσικογάμης σφιγγοτας τα κωλομερια της οχι με κραυγη αλλα με αναστεναγμο αυτη την φορα

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 11, 2014
Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Υπηρεσίες
B
Εγγραφή:
Μηνύματα:
Κριτικές:
Likes:
0
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Οκτωβρίου, 2014
μεσα σε λιγους μηνες εχεις γραψει 5 κριτικες για την ιδια γκομενα. κοψε το προμοσιον ρε φιλε, γινεσαι γλοιωδης...
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1