Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 13 10
Sex Studio
37484
Γενική βαθμολογία
8.8
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Επισκεψη στο μυλο και αφου εκανα γυρα σχεδον όλα τα μαγαζια πηγα στο ιδρυμα για πρωτη φορα και συναντησα την μικαελα σλοωακα 1.70 σταχυ κορμι με περιφερεια και κολαρα απιστευτη επιδερμιδα καθαρη και μικρο μυτερο βυζακι με καλα ελληνικα και ξανθο καρεδακι μαλι και τελειο προσωπακι
Αου εκανα ντουζ ηρθε και ξεκινησε ένα καταπληκτικο καραμπαλινγκ και ρουφηγμα των μπαλιτσω μου και φυσιμα στην ψωλη ώστε να με καυλωσε –φτυσιμο στο χερι και τρυψιμο στο κεφαλακι και γλυψιμο στον κορμο του πεους!!!επειτα κακγελο εγω μου φοραει το προφυλκακτικο και παιρνει βαθια πιπα ως το τερμα αφου ενιωσα ότι εχω μικρη ψωλη χα χα
Και δεν αντεξα την βαζω στα 4 οπου την σφυροκοπησα κατακαυλωμενος από το θεικο τσιμπουκι οπου και τελειωσα ενώ το βυθισμα της ηταν τελιο!!
Γενικα αν και δεν την ηξερα ηταν από τα καλυτερα κοριτσια που εχω παρει στο μυλο και μιλησαμε λιγο στη γλωσσα της αφου καποια σλαβικα γνωριζω και από διαθεση ηταν σουπερ
Αου εκανα ντουζ ηρθε και ξεκινησε ένα καταπληκτικο καραμπαλινγκ και ρουφηγμα των μπαλιτσω μου και φυσιμα στην ψωλη ώστε να με καυλωσε –φτυσιμο στο χερι και τρυψιμο στο κεφαλακι και γλυψιμο στον κορμο του πεους!!!επειτα κακγελο εγω μου φοραει το προφυλκακτικο και παιρνει βαθια πιπα ως το τερμα αφου ενιωσα ότι εχω μικρη ψωλη χα χα
Και δεν αντεξα την βαζω στα 4 οπου την σφυροκοπησα κατακαυλωμενος από το θεικο τσιμπουκι οπου και τελειωσα ενώ το βυθισμα της ηταν τελιο!!
Γενικα αν και δεν την ηξερα ηταν από τα καλυτερα κοριτσια που εχω παρει στο μυλο και μιλησαμε λιγο στη γλωσσα της αφου καποια σλαβικα γνωριζω και από διαθεση ηταν σουπερ
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 08, 2014
Όνομα κοπέλας
Μιχαέλα
Σχόλια
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Ouch som urobil sprcha prišiel a začal úžasný karampalingk a sania moje gule a penis
Η καθιερωμενη από το γοογλε μεταφραση αφου τα κοριτσια διαβαζουν μπου και καλο είναι να ενημερωνωνται και στη γλωσα τους ώστε να βελτιωνωνται
fúkané aby kaflosei -ftysimo ma do ruky a trela si hlavu a olizuje kufor penisu !!! potom kakgelo moje ego Don profylkaktiko a dostane hlboký PIPE ako terminálu Oldmanafou som cítil, že mám mladý čurák Oldmancha ha
A ja som nedokázala dať do 4, kde udrel katakaflomenos božský rana, kde skončil s potopením bol Telly !!
Všeobecne sa ale nemusí vedieť, je to najlepšie dievča som sa dostal do mlyna a hovoriť trochu v jazyku Slovanov, ako niektorí ľudia vedia od nálade bol výborný