Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 156 10
Sex Studio 172379
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

5.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

6.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είχα τρομερή διάθεση να γαμήσω κωλαράκι και πέτυχα την Ειρήνη.Από εμφάνιση δεν λέει πολλά αλλά οι κριτικές την δικαίωσαν.Η τιμή στα 80€ με τελείωμα πάνω της,πολλά,αλλά στο τέλος δικαιώθηκα.Κόσμο δεν είχε και μετά από λίγο έρχεται η Ειρήνη στο δωμάτιο.Την περίμενα όρθιος και το μωρό έπεσε κατευθείαν πάνω μου και με άρχισε τα γλωσσόφιλα και μου έπαιζε τον πούτσο που είχε γίνει κάγκελο αμέσως ενώ εγώ είχα χώσει δύο δάχτυλα στο μουνί της και το γαμούσα με μανία που είχε γίνει μούσκεμα.Στη συνέχεια η Ειρήνη γονατίζει και αρχίζει ένα τσιμπούκι όνειρο.Τον έπαιρνε όλο μέσα για πλάκα χωρίς δόντι καθόλου,τον πιπιλούσε,τον καταέφτυνε κάτι που γουστάρω αφάνταστα στο τσιμπούκι και με ρουφούσε τα αρχίδια με μανία.Κάποια στιγμή της πιάνω το κεφάλι και αρχίζω να της γαμάω το στόμα αρρωστημένα ενώ το σάλιο έσταζε στο πάτωμα άφθονο ενώ η Ειρήνη δεν έκανε πίσω καθόλου και έδειξε να το γουστάρει.Με ξαπλώνει και συνεχίζει την πίπα ενώ εγώ της έχω χώσει δύο δάχτυλα στο κωλαράκι της και το γαμάω,πολύ δουλεμένη τρύπα.Την σταματάω εγώ την πίπα,μου βάζει το προφυλακτικό με το στόμα με μαεστρία και τον παίρνει όλο μέσα στην κωλάρα της με μένα από κάτω.Την έβαλα να κουνηθεί σε τρελό ρυθμό κάτι που δέχτηκε και πραγματικά ξεσκίστηκε πάνω στον πούτσο μου.Για δεύτερη στάση την βάζω στα τέσσερα στην άκρη του κρεβατιού και αρχίζω να σφυροκοπάω τον κώλο της,να της ρίχνω μπάτσες αρκετά δυνατές και το μωρό να βογγάει και να μου λέει να συνεχίσω να την ξεσκίζω.Για τέλος την ξαπλώνω στο κρεβάτι,της πατάω τα πόδια και της τα φέρνω δίπλα στο κεφάλι της για να ανασηκωθεί αρκετά το κωλαράκι της και συνεχίζω το γαμήσι στην κωλάρα της,πραγματικά δεν το χόρταινα.Το τέλος ήταν κοντά και με μία κίνηση,βγαίνω από μέσα της,βγάζω την καπότα και την χύνω πάνω της μέσα σε κραυγές από την ένταση του γαμησιού.Έτσι όπως την είχα πατημένη στο κρεβάτι και την έχυνα τα μισά την πήραν στο πρόσωπο και γενικά την άσπρισα καθώς ξεφόρτωσα μεγάλο φορτίο.Έδειξε να ενοχλείτε λίγο αλλά στα αρχίδια μου, 80€ ήταν αυτά και το καταευχαριστήθηκα.
Πέρασα καταπληκτικά και την συνιστώ ανεπιφύλαχτα.Το μωρό βγάζει πολύ ωραία γούστα και ξέρει την τέχνη του γαμησιού άψογα.
Από εμφάνιση το ξαναλέω,δεν λέει πολλά αλλά από σέρβις ΑΡΙΣΤΑ.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Οκτωβρίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Ειρήνη
billys24
Σεβαστός
76
Πόντοι:
1.060
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Οκτωβρίου, 2014
Ωραίος, πέρασες καλά παίχτη, για το Ειρηνάκι συμφωνώ και επαυξάνω, έχει την καλύτερη όπισθεν και το σεξ μαζί της είναι απόλαυση...
06 Οκτωβρίου, 2014
συμφωνω σε ολα εκτος απο 2 σημεια, μην γραφεις "μωρο" και "πουτανακι" για την ειρηνη. θα γινουν παρεξηγησεις και θα φευγουν πελατες νομιζοντας οτι μιλησες για αλλη ειρηνη οταν θα δουν την ειρηνη των σαρανταφευγα. μιλφα ειναι δεν ειναι πιπινακι 20 χρονων οπως μεταφραζεται το μωρο-πουτανακι
B
bourdeliotis
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2