Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 49 10
Sex Studio
63280
Γενική βαθμολογία
9.3
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
9.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
η ημερομηνία είναι ενδηκτική καθώς δεν θυμάμαι ακριβώς πότε μέσα στον μήνα πήγα...λοιπόν φτάνω με το αμάξι 7 παρά και περιμένω να αλλάξει η βάρδια καθώς δεν μου άρεσε κάτι στις πρωινές και είπα να πάω στο Μιρελάκι για ακόμα μια φορά.Περιγραφή δεν χρειάζεται να κάνουμε είναι γνωστή σε όλους. ο χώρος πολύ καθαρός είχε αλλάξει και σεντονάκι η 2τσα..μπαίνω στο δωμάτιο και έρχεται να πλερω και μου λέει παλικάρι μου μακάρι να έχει καλό χερικό πήρα το απλό στα 25 και περιμένω το Μιρελάκι... μπαίνει μέσα και καθότι συχνός πελάτης ξεκινήσαμε περί ανέμων και υδάτων.Λίγα χαδάκια, λίγο κωλαράκι χάιδεψα και αμέσως άρχισα να καβλώνω.πέρασμα καπότας και ξεκίνησε την πίπα...την γνωστή δυνατή πίπα χωρίς χέρι..ε μετα απο κανα 3-4 λεπτά και ενώ δεν είχε χαμηλώσει καθόλου ρυθμό τα νιώθω να έρχονται ε και λέω ας τελειώσω στο στόμα της με καπότα φυσικά.
Γκόλ απ τ αποδυτήρια που λένε...δεν με χάλασε όμως..μετά έκατσε πολύ ώρα και συνεχίσαμε να λεμε τις μαλακίες μας
Γενικά είναι στανταράκι μου και την προτείνω.
Γκόλ απ τ αποδυτήρια που λένε...δεν με χάλασε όμως..μετά έκατσε πολύ ώρα και συνεχίσαμε να λεμε τις μαλακίες μας
Γενικά είναι στανταράκι μου και την προτείνω.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Μιρέλα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού