Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163105
Γενική βαθμολογία

6.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

5.0
Σχέση αξίας/κόστους

6.0
Επίσκεψη προς τις 22.00 το βράδυ στο δεύτερο σπιτάκι. Η κοπέλα άργησε να έρθει στο δωμάτιο και η τσατσά προφανώς ξέχασε να αναφέρει ότι η κοπέλα έκανε κάποιο πρόγραμμα σε άλλο δωμάτιο και θα αργούσε. Κεφάλι σε τοίχο!

Μπαίνει στο δωμάτιο λοιπόν, όπου την περίμενα στην πόρτα. Την πιάνω στα όρθια και αρχίζω να την χαιδεύω. Δεν πέρασε λεπτό και κατευθείαν στο κρεβάτι. Ξάπλωσε της λέω, ώστε να επεξεργαστώ το σωματάκι της (ψηλή, ξανθιά, ξυσμένο μαλλί που δεν σε άφηνε να το πλησιάσεις, ωραίο στήθος, λεπτό αλλά χαλαρό κωλαράκι). Οχι, ξάπλωσε εσύ. Αντε να δούμε που θα πάει σκέφτομαι. Λίγα χαδάκια, φιλάκια και πέρασμα προφυλακτικού χωρίς να έχω πλήρη στύση..

Το στήθος ωραίο, αλλά μόνο για χάιδεμα. Λίγο παραπάνω και έβαζε τα χέρια ώστε να σε εμποδίζει. πονούσε έλεγε.. Με άλλα λόγια δώρο άδωρο να έχει τέτοιο στήθος και να μην σε αφήνει να το χαρείς. Σεξ στα 4 και γρήγορο τέλειωμα γιατί η όλη φάση απλά δεν έκανε κλικ. Από τις κριτικές που διάβασα, λένε τα παιδιά ότι προσπαθεί πιο πολύ. Δεν ξέρω, εγώ πάντως την βρήκα κουρασμένη, βαρεμένη, κομοδινέ. Όπως θέλετε δείτε το.
Ίσως καλό για μια φορά, αλλά ξανά δεν νομίζω. Δεν έδειχνε να το απολαμβάνει, και φαινόταν να κάνει τη δουλειά της με αγγαρεία..

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Εβελίνα
Μέλος
10
Πόντοι:
10
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού