Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333049
Γενική βαθμολογία

8.3
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Η Τζένη μου έκανε κλικ από τις φώτο της. Αλλά στο σαλόνι προς στιγμή δεν την αναγνώρισα, λίγο ο χαμηλός φωτισμός του χώρου, λίγο η επαγγελματική φωτογράφιση, λίγο το photoshop. Στην πραγματικότητα είναι πιο καθημερινή κοπέλα,αρκετά χαμογελαστη και κουνιστή. Λίγο «μάγκωσα», αλλά μπήκα και εν μέρει συνετέλεσε και το πολύ σέξυ μαύρο, διχτυωτό κορμάκι που φορούσε. Στο δωμάτιο είναι ευχάριστη, με πολύ άνεση χρόνου πριν και μετά το σεξ, ανώτερου επιπέδου πίπα, και γενικά το κατέχει το επάγγελμα.
Σημαντικές λεπτομέρειες:
Θετικά :
κατάλαβε αμέσως ότι γούσταρα πολύ αυτό που φορούσε και δεν το έβγαλε καθόλου, απλά το παραμέρισε λίγο τον ώρα που θα έμπαινα μέσα της.
Όταν ήταν από πάνω με γυρισμένη την πλάτη της σε εμένα, με τα χέρια της «άνοιξε» τα κολομέρια για να έχω θέα την πανέμορφη πίσω πόρτα της
Αρνητικά :
Πρέπει να καπνίζει αρκετά, αν κάποιος ενοχλείτε από την αναπνοή των καπνιστών πιστεύω θα στραβώσει
Εγώ πέρασα πολύ καλά μαζί της και θα την ξαναπροτιμήσω, γιατί κάτι πάνω της μου έβγαλε πολύ γκαύλα
Ο χώρος παραμένει πολυτελέστατος. Πέρασα με το απλό πρόγραμμα των 40

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Τζένη
Σεβαστός
11
Πόντοι:
1.992
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
23 Σεπτεμβρίου, 2014
Τυπε τι εννοεις οταν λες ανώτερου επιπέδου πίπα ? Χμμμ;
23 Σεπτεμβρίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

εμένα μου είναι πολύ δύσκολο να τελειώσω μόνο με πίπα. η Τζένη χωρίς να βάλει καθόλου χερι, κόντεψε να με τελειώσει.
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2