Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.3 397 10
Sex Studio
332617
Γενική βαθμολογία
9.2
Εμφάνιση κοπέλας
10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
9.0
Η συνάντηση έγινε στο Red Light.Περιγραφή δεν χρειάζεται. Απλά από κοντά είναι πιο όμορφη και οι φωτογραφίες την αδικούν λίγο και για μένα είναι αν όχι το καλύτερο,μέσα στα 3 καλύτερα κορμιά.Πέρασα με το απλό των 40€.Μετά από ένα τέταρτο αναμονή καθώς προηγούνταν συναθλητής ήρθε το μωρό.Έκατσε πρώτα λίγο δίπλα μου,συστηθήκαμε και μετά γδύθηκε και μου λέει 'είμαι όλη δική σου μωρό μου'.Άρχισα να γλείφω και να φιλάω αυτό το υπέροχο στήθος της Βίκυς ενώ παράλληλα της χάιδευα το κωλαράκι και είχε μία πολύ απαλή επιδερμίδα και αυτήν μου χάιδευε τον πούτσο με τα αρχίδια.Η στύση ήρθε πολύ εύκολα και μετά από λίγο μου είπε 'είναι σειρά μου τώρα να σε φάω'.Πέρασμα καπότας με το στόμα.πολύ μαεστρικά και ξεκινάει ένα τσιμπούκι,βαθύ και με πολύ σέξι παίξιμο της γλώσσας.Με τα μπαλάκια δεν ασχολήθηκε.Την πίπα την σταμάτησα εγώ γιατί κόντεψε να με τελειώσει πολύ νωρίς το μωρό.Πρώτη στάση μετά τη χρήση κρέμας με την Βίκυ από πάνω που κουνήθηκε πολύ ωραία και αισθησιακά για αρκετή ώρα και εγώ όλη την ώρα της έγλειφα αυτό το υπέροχο στήθος που δεν το χόρταινα.Στη συνέχεια την στήνω στα 4 με φόρα προς το καθρέφτη.Το στήσιμο της ήταν άψογο και την σφυροκόπησα αρκετά ενώ αυτήν συμμετείχε με ωραίες κραυγές και έπεσαν και μερικά μπατσάκια,όχι πολύ δυνατά.Για τέλος την βάζω από κάτω,φέρνω τα πόδια της στους ώμους μου και αρχίζω να την γαμάω όσο πιο γρήγορα μπορούσα.Την ώρα που έχυνα με τράβηξε στην αγκαλιά της και άρχισε να με γλείφει στο λαιμό ενώ με τα χέρια της με έσπρωχνε όσο πιο μέσα μπορούσε στο μουνάκι της.Στράγγισα και δεν με άφηνε να βγω από μέσα της.Πιάσαμε την κουβεντούλα με τον πούτσο μου να είναι ακόμα μέσα της και βγήκε όταν μου έπεσε τελείως μετά την μάχη.Πρώτη φορά μου συνέβει αυτό και ήταν κάτι που γούσταρα πολύ.Το μωρό δεν βιάστηκε καθόλου να αποχωρίσει,συνεχίσαμε την συζήτηση για λίγο,έβαλε πάλι το σέξι σετάκι μαύρα εσώρουχα και με καληνύχτισε με ένα φιλάκι.
Η Βίκυ μου έδειξε μία τρομερή διάθεση και σε συνδιασμό με το υπέροχο κορμί της θα ξανατιμηθεί πολύ γρήγορα σε ένα πιο μεγάλο πρόγραμμα για να την ευχαριστηθώ πιο πολύ.
Η Βίκυ μου έδειξε μία τρομερή διάθεση και σε συνδιασμό με το υπέροχο κορμί της θα ξανατιμηθεί πολύ γρήγορα σε ένα πιο μεγάλο πρόγραμμα για να την ευχαριστηθώ πιο πολύ.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2014
Όνομα κοπέλας
Βίκυ
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού