Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 167 10
Sex Studio
156750
Γενική βαθμολογία
7.3
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
7.0
Ήταν μια υπόσχεση που είχα δώσει στον εαυτό μου, να μυρίσω και να χαϊδέψω το κορμί της Αντριάννας. Άλλωστε στην προηγούμενη κριτική μου για την Άννα (του erotica, τουλάχιστον εκεί την συνάντησα εγώ,) είχα γράψει πως εν καιρώ θα επισκεφθώ την Ισπανίδα και θα σας γράψω εντυπώσεις.
Οι κριτικές για κείνην πολλές...
Οι φωτό της στο greeceladies άκρως εντυπωσιακές...
Συμφωνήσαμε λοιπόν στα 90 ευρώ με ντουζάκι μαζί της, ελεύθερο στοματικό, ισπανικό, αν γουστάρω 69, όλα τα συναφή, και για το τέλος το κωλαράκι της.
Δεν μπορώ να πω, έχει αψεγάδιαστο κορμί. Αν και σιλινοκάτα βυζιά ( κάτι που δεν μου αρέσει), το σώμα της είναι τέλειο, με φοβερές αναλογίες (για αδύνατη γυναίκα) χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.
Εκεί που μου τα ψιλοχάλασε ήταν στο πρόσωπο. Πολύ έκφυλα χαρακτηριστικά, σου δίνει την εντύπωση πως έχει πειράξει τα πάντα. Μου ψιλοθύμισε την Πάολα ( την τραγουδιάρα....).
Στον αγώνα τώρα...
Δεν λέω, η γυναίκα το έχει το τσιμπούκι... είναι μαστόρισσα... τι αρχιδογλυψίματα, τι ρούφηγμα μέχρι το λαρύγγι, χωρίς ίχνος δοντιού.
Εδώ της βάζω άριστα...
Στα υπόλοιπα αν και δεν μου χάλασε χατήρι σε όποια στάση και να της ζήτησα, παρά ταύτα δεν με ενθουσίασε.
Σφιχτή από μπροστά και ακόμη πιο σφιχτή από πίσω, δοκίμασα μαζί της ότι στάση μπόρεσα να φέρω στο μυαλό μου.
Το τελείωμα ήρθε μετά από αρκετή ώρα με την Αντριάννα όρθια να ακουμπάει τον καθρέφτη και εγώ να την πηδάω από τον κώλο.
Στα του μαγαζιού:
H τσατσά, παλιά γνώριμη, αξιοπρεπέστατη και ευγενική.
Το μαγαζί πάρα πολύ καλό ( τουλάχιστον το δωμάτιο που μπήκα, αυτό με το κρεβάτι σε σχήμα ρόμβου και το κόκκινο μπάνιο).
Τα κομφόρ ( αφρόλουτρα, πετσέτες, ζεστό νερό, μπατονέτες, λάδια, στοματικό διάλυμα)όλα όπως πρέπει.
Στο μαγαζί λοιπόν άριστα.
Στο ρεζουμέ:
Πολύ καλή λοιπόν η Αντριάννα, αλλά.......... μου άφησε "ένα αλλά".
Δεν παραπονέθηκε σε τίποτε, δεν μου έδειξε να βιάζεται για θέμα χρόνου, δεν έκανε τίποτε στραβό... αλλά παρ΄ όλα αυτά δεν με ενθουσίασε.
Δεν ξέρω τι φταίει.
Ίσως να μην ήμουνα και εγώ στις καλές μου, ίσως να μην ήταν και εκείνη, αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει το άριστο που μου έχει δώσει μέχρι τώρα μόνο η Άννα του erotica.
Φυσικά και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον συναγωνιστή θέλει να περάσει καλά.
Φυσικά και κάποια στιγμή θα την ξαναεπισκεφθώ.
Πριν να μπω στην Αντριάννα έκανα μια βόλτα από το prive γιατί ήθελα να δω την Βίκυ ( ή Βικτώρια όπως την ονόμασε η τσατσά).
Η γυναίκα αν και κοντούλα και όχι στο ύψος της Αντριάννας, είναι μπιμπελό.
Φοβερό πρόσωπο και πάρα πολύ κορμί.
Αν και έχει πολλά τατού, δεν είναι άσχημα.
Πολλές από τις φωτό της στο greeceladies την αδικούν.
Βλέπεις όμως είχα σκοπό από πρίν για την Αντριάννα... εφόσον δεν μένω στην συμπρωτεύουσα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επισκεφθώ όσο συχνά θέλω.
Η τωρινή υπόσχεσή μου λοιπόν, είναι να επισκεφθώ και αυτό το κορίτσι, την Βίκυ.
Και φυσικά θα μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας...
ΥΓ.
1) Συγχαρητήρια στο bourdela com. Το βρίσκω άκρως έξυπνο, χρήσιμο, και κατατοπιστικό.
2) H βαθμολογία είναι χαμηλή λόγω περιορισμών νέου μέλους. Σε μερικά σίγουρα θα ήταν υψηλότερη.
Να περνάτε καλά.
Οι κριτικές για κείνην πολλές...
Οι φωτό της στο greeceladies άκρως εντυπωσιακές...
Συμφωνήσαμε λοιπόν στα 90 ευρώ με ντουζάκι μαζί της, ελεύθερο στοματικό, ισπανικό, αν γουστάρω 69, όλα τα συναφή, και για το τέλος το κωλαράκι της.
Δεν μπορώ να πω, έχει αψεγάδιαστο κορμί. Αν και σιλινοκάτα βυζιά ( κάτι που δεν μου αρέσει), το σώμα της είναι τέλειο, με φοβερές αναλογίες (για αδύνατη γυναίκα) χωρίς ίχνος κυτταρίτιδας.
Εκεί που μου τα ψιλοχάλασε ήταν στο πρόσωπο. Πολύ έκφυλα χαρακτηριστικά, σου δίνει την εντύπωση πως έχει πειράξει τα πάντα. Μου ψιλοθύμισε την Πάολα ( την τραγουδιάρα....).
Στον αγώνα τώρα...
Δεν λέω, η γυναίκα το έχει το τσιμπούκι... είναι μαστόρισσα... τι αρχιδογλυψίματα, τι ρούφηγμα μέχρι το λαρύγγι, χωρίς ίχνος δοντιού.
Εδώ της βάζω άριστα...
Στα υπόλοιπα αν και δεν μου χάλασε χατήρι σε όποια στάση και να της ζήτησα, παρά ταύτα δεν με ενθουσίασε.
Σφιχτή από μπροστά και ακόμη πιο σφιχτή από πίσω, δοκίμασα μαζί της ότι στάση μπόρεσα να φέρω στο μυαλό μου.
Το τελείωμα ήρθε μετά από αρκετή ώρα με την Αντριάννα όρθια να ακουμπάει τον καθρέφτη και εγώ να την πηδάω από τον κώλο.
Στα του μαγαζιού:
H τσατσά, παλιά γνώριμη, αξιοπρεπέστατη και ευγενική.
Το μαγαζί πάρα πολύ καλό ( τουλάχιστον το δωμάτιο που μπήκα, αυτό με το κρεβάτι σε σχήμα ρόμβου και το κόκκινο μπάνιο).
Τα κομφόρ ( αφρόλουτρα, πετσέτες, ζεστό νερό, μπατονέτες, λάδια, στοματικό διάλυμα)όλα όπως πρέπει.
Στο μαγαζί λοιπόν άριστα.
Στο ρεζουμέ:
Πολύ καλή λοιπόν η Αντριάννα, αλλά.......... μου άφησε "ένα αλλά".
Δεν παραπονέθηκε σε τίποτε, δεν μου έδειξε να βιάζεται για θέμα χρόνου, δεν έκανε τίποτε στραβό... αλλά παρ΄ όλα αυτά δεν με ενθουσίασε.
Δεν ξέρω τι φταίει.
Ίσως να μην ήμουνα και εγώ στις καλές μου, ίσως να μην ήταν και εκείνη, αλλά δεν μπόρεσε να πιάσει το άριστο που μου έχει δώσει μέχρι τώρα μόνο η Άννα του erotica.
Φυσικά και την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον συναγωνιστή θέλει να περάσει καλά.
Φυσικά και κάποια στιγμή θα την ξαναεπισκεφθώ.
Πριν να μπω στην Αντριάννα έκανα μια βόλτα από το prive γιατί ήθελα να δω την Βίκυ ( ή Βικτώρια όπως την ονόμασε η τσατσά).
Η γυναίκα αν και κοντούλα και όχι στο ύψος της Αντριάννας, είναι μπιμπελό.
Φοβερό πρόσωπο και πάρα πολύ κορμί.
Αν και έχει πολλά τατού, δεν είναι άσχημα.
Πολλές από τις φωτό της στο greeceladies την αδικούν.
Βλέπεις όμως είχα σκοπό από πρίν για την Αντριάννα... εφόσον δεν μένω στην συμπρωτεύουσα με αποτέλεσμα να μην μπορώ να επισκεφθώ όσο συχνά θέλω.
Η τωρινή υπόσχεσή μου λοιπόν, είναι να επισκεφθώ και αυτό το κορίτσι, την Βίκυ.
Και φυσικά θα μοιραστώ τις σκέψεις μου μαζί σας...
ΥΓ.
1) Συγχαρητήρια στο bourdela com. Το βρίσκω άκρως έξυπνο, χρήσιμο, και κατατοπιστικό.
2) H βαθμολογία είναι χαμηλή λόγω περιορισμών νέου μέλους. Σε μερικά σίγουρα θα ήταν υψηλότερη.
Να περνάτε καλά.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 16, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σχόλια
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού
2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Και εγώ δυσκολεύομαι να καταλάβω τι δεν μου κόλλησε.... χα χα χα
Ναι συμφωνώ, άσχημη δεν είναι...
Και ναι όντως ( εξάλλου το γράφω παραπάνω) δεν μου αρνήθηκε τίποτε, ούτε μου έκανε κάποιο παράπονο.
Ίσως να έχεις δίκιο για τις απαιτήσεις μου. Εξαρτάται, όπως το βλέπεις ο καθένας.
Παρά ταύτα ( το γράφω και στην κριτική) την συστήνω ανεπιφύλακτα σε όποιον φίλο θέλει ένα στανταράκι.
Ίσως να του ταιριάζει καλύτερα.
Να ΄σαι καλά.