Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.5 193 10
Sex Studio
252926
Γενική βαθμολογία
7.0
Εμφάνιση κοπέλας
9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
6.0
Οι κάβλες είχαν βαρέσει κόκκινο και είπα να πάω να δοκιμάσω το συγκεκριμένο μωρό που δεν έχει γραφτεί κάτι ακόμα.Οι φωτογραφίες στο άλλο site αντικατοπτρίζουν πλήρως την εμφάνιση της Ιζαμπέλας.Ψηλό μωρό,με 3 στητό στήθος,μπόλικα τατουάζ και κανά 2 piercing με ωραίο κώλο και απαλή επιδερμίδα.Πέρασα με το απλό των 40€.Δεν υπήρχε κανένας άλλος και μετά από 3 λεπτά ήρθε το μωρό.Έκατσε στην άκρη του κρεβατιού,έβγαλε τα εσώρουχα και ήρθε δίπλα μου.Με έπιασε την πούτσα και άρχισε να μου την παίζει,ενώ εγώ της φιλούσα τον λαιμό και της χαΐδευα το στήθος.Προκαταρτικά μηδέν αλλά ο πούτσος είχε βαρέσει κόκκινο,λίγο η κάβλα.λίγο το μωρό που ήταν πολύ όμορφο.Πέρασμα καπότας σαν κάλτσα,αρκετά άτσαλα,με πόνεσε και λίγο.Ξεκινάει μία πίπα,που μόνο πίπα δεν ήταν.Απλά έπαιρνε το κεφάλι μέσα στο στόμα της και τον υπόλοιπο απλά μου τον έπαιζε.Μετά από παρατήρηση μου,πήρε το χέρι της και τον πήρε πιο βαθιά στο στοματάκι της.Δεν κράτησε όμως παραπάνο από ένα λεπτό.Πρώτη στάση μετά από την χρήση κρέμας,εγώ από πάνω οπού την πήρα αρκετά στη στάση αυτήν σε αρκετά γρήγορο ρυθμό και ενώ της είχα ζητήσει να τυλίξει τα πόδια της γύρω από την μέση μου και να μου πιάνει τον κώλο,κάτι που έκανε πολύ πρόθυμα.Στη συνέχεια ανέβηκε αυτήν από πάνω.Είχε την λεκάνη της λίγο ανασηκωμένη και τον έπαιρνε όλο μέσα της,σε γρήγορο ρυθμό και με κάβλωσε αρκετά καθώς γούσταρα πολύ αυτήν την κίνηση της.Για τέλος την έβαλα σε ξαπλωτό πισωκολλητό,όπου την σφυροκόπησα ενώ παράλληλα της έγλειφα τον λαιμό της και μετά από λίγο έχυσα μέσα της.Στράγγισα καλά και βγήκα από μέσα της.Το μωρό σηκώθηκε,πλύθηκε λίγο,ντύθηκε και με καληνύχτισε.Χρόνος παραμονής της στο δωμάτιο 15 λεπτά.
Συμπερασματικά για μένα,η Ιζαμπέλα είναι ένα πολύ όμορφο μωρό με πολύ δυνατό και σφιχτό κορμί.Αν βελτιώσει λίγο τα προκαταρτικά της και το τσιμπούκι πιστεύω ότι θα κάνει καλό όνομα στην πιάτσα.
Η συνεννόηση,λίγο δύσκολη αλλά τα βασικά τα ξέρει.
Συμπερασματικά για μένα,η Ιζαμπέλα είναι ένα πολύ όμορφο μωρό με πολύ δυνατό και σφιχτό κορμί.Αν βελτιώσει λίγο τα προκαταρτικά της και το τσιμπούκι πιστεύω ότι θα κάνει καλό όνομα στην πιάτσα.
Η συνεννόηση,λίγο δύσκολη αλλά τα βασικά τα ξέρει.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 10, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
Υπηρεσίες
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού