Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.0 191 10
Sex Studio
163267
Γενική βαθμολογία
8.6
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
4.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
O Mυθος του Βαρδαριου επεστρεψε..Η Γαλλιδα Νικολ με τα Τσιμπουκωχειλα και τις Βυζαρες Κροτιδες και το σωμα το πολυ καλο λογω χορου χρονια σε στριπτητζαδικα στο εξωτερικο..Ναι ειναι Αληθεια Αδερφια!!οπως θα ελεγε και ο Χελακης αν της εκανε περιγραφη...ΕΠΕΣΤΡΕΨΕ!!!!!Με το που με ειδε φυσικα και με θυμηθηκε γιατι πηγα με και ενα Φιλαρακι που ειναι πιο Πουτανιαρης πεθαινεις...Ηρθε με αγκαλιαζε με φιλουσε στα αυτια μου ελεγε γλυκολογα του τυπου..Που χαθηκες μωρο μου;Εσυ και το φιλαρακι σου σας ξερω ειστε τα καλυτερα παιδια και κατι αλλες τετοιες Πιπες ενω της Χουφτωνα τον Κωλο εγω ταυτοχρονα.Ξεβρακωνομαι μπαινει μεσα αρχιζουμε φιλια να της γλειφω τις Βυζαρες με μανια,να με γλειφει και αυτη αοι στηθος μεχρι Αρχιδια οπου και τον πηρε στο στομα και αρχισε το..Τρομπονι!!!Πολυ καλο με παιχνιδια της γλωσσα της πανω στη Βαλανο για αρκετη ωρα.Τη Στηνω στα 4 και αρχιζω το Σφυροκοπημα αλλα..Ομπαμα στο Αφγανισταν!!!Ανελεητο ωσπου μου λεει..Δεν μπορω αλλο εχω και στενο μουνακι και εσυ ο Πουτσος σου εχει Μεγαλωσει κιολας!!χαχαχα..και της τον δινω στο στομα οπου και εριξα το 'Υγρο Πυρ' μου!!!! Υ.Γ Μαυρο στην τσατσα μονο που της δινω 40 και της λεω το απλο προγραμμα θελω μου λεει δεν εχω ρεστα θα παρεις το 'Ισπανικο' με 40.Τι λες Μορη αυτο ειναι δωρο απο την Νικολ λογω 'Παλαιοτητας Μου'
Πληροφορίες Επίσκεψης
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
Διαγραμμένο μέλος 86473
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού