Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 191 10
Sex Studio 163294
Γενική βαθμολογία

8.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
20 μηνες μετα και ξανασυναντηθηκα με μια απο τις πολυ αγαπημενες μου αλλα και αγαπημενη οσων την ξερουν την περιφημη μιλφ Νικολ.Ξανθια ψηλη με βυζαρες,σπασμενη στη φατσα αλλα και παλι νομιζω δε φαινεται η πραγματικη ηλικια της,αδυνατο κορμι γυμνασμενο με στητο κωλαρακι.
Ε περιττο να πω οτι με την εισοδο της στο δωματιο ειχαμε μπολικη καψουρα και συγκινητικες στιγμες...ενταξει εχουμε παραδεχτει ο ενας στον αλλον οτι αγαπιομαστε.
Τελοσπαντων μετα τα εισαγωγικα περναμε στο ζουμι της υποθεσης

Εκατσε πανω μου οπου πλακωθηκαμε στα φιλια για ωρα,μετα αρχισε να με φιλαει σε ολο το κορμι ωσπου κατεληξε στον πουτσο μου.Για να ειμαι ειλικρινης η πιπα της δε με ενθουσιασε ποτε,ειναι πολυ αργη χωρις να παιζει τον πουτσο,δινει πολυ εμφαση στο πουτσοκεφαλο τελοσπαντων δεν καυλωνω με την πιπα της...

Την εβαλα ξαπλωσε διπλα μου οπου μου εφερε τις βυζαρες στη μουρη να τις ρουφαω,αυτη μου επαιζε τον πουτσο κι εγω της εχωνα κωλοδαχτυλο απο πισω ετσι οπως την ειχα αγκαλιασμενη.Καυλωσα για τα καλα ετσι οποτε με καβαλησε απο πανω πατωντας με τα ποδια της στο κρεβατι.Ρε παιδια το μουνι της παντα ηταν στενο αλλα αυτο το πραμα σημερα ηταν απεριγραπτο...με το ζορι εμπαινε το πουτσοκεφαλο και μετα απο κει και περα πονουσα κανονικα.Μετα απο καποια χωσιματα υγραθηκε καπως οποτε τον επαιρνε ολο μεσα με αργο βαθυ καθισμα αλλα πραγματικα με το μουνι της μπορει να σε τελειωσει σε 2 λεπτα

Και μετα τη στηνω στα 4,γρασαρει καλα τη σουφρα της και της τον καρφωνω ολο μεσα.Ουρλιαζει λιγο,της τον χωνω αρχικα αργα μεχρι να ανοιξει και μετα δυνατο ξεκωλιασμα με σφαλιαρες στα κωλομαγουλα και δυνατα χουφτωματα στις βυζαρες.Μαλιστα μου τουρλωσε τερμα το κωλαρακι αλλα απο μπροστα προεταξε πανω τις βυζαρες για να μπορω να πιανω.Ειχαμε και φατσα τον καθρεφτη κανονικη τσοντα το σκηνικο οποτε σ'αυτη τη σταση και με καρφωματα τερμα μεσα στο κωλαντερο εφτασα σε πολυ δυνατο χυσιμο με κραυγες.Μετα με κρατησε αγκαλιτσα πανω της μιλησαμε αρκετα για ολο αυτο το διαστημα που ελλειπε και ανανεωσαμε το ραντεβου μας

Συμπερασμα...απ'οτι λεει ηρθε για να μεινει και αυτο ειναι καλο γιατι τωρα τελευταια ειχαμε ελλειψη απο στανταρακια στη νυχτερινη βαρδια και οπωσδηποτε η Νικολ ειναι το μεγαλυτερο στανταρακι.Δεν εχει αλλαξει καθολου η συμπεριφορα της σε σχεση με πριν,ειναι παντα προθυμη να εξυπηρετησει και σου κανει ολα τα χατηρια.Ε και αφου την ξερουν σχεδον ολοι τι αλλο να λεμε...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 31, 2014
Όνομα κοπέλας
Νικόλ
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια