Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.6 393 10
Βριλησσού 55
Hot
Sex Studio
352473
Γενική βαθμολογία
6.3
Εμφάνιση κοπέλας
7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
6.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Παιδιά πήγα πρωινή βάρδια για Πάολα αφού την περίμενα τόσο καιρό για να την... δοκιμάσω!
Από διάθεση, συμπεριφορά, συμμετοχή με έχουν καλύψει οι προλαλήσαντες: η κοπέλα είναι πολύ καλή.
Από σώμα το μόνο θετικό είναι το στήθος της που είναι πλούσιο και μου φάνηκε φυσικό.
Ο κώλος της για εμένα δεν αντιστοιχεί στην φήμη της - δεν είναι ούτε στητός ούτε έχει σωστές καμπύλες.
Τη δοκίμασα στα τέσσερα όπου δεν στηνόταν καθόλου καλά: δεν τούρλωνε τον κώλο της - σαν να φυλαγόταν. Ίσως να έφταιγε η μέρα που λόγω επιστροφής από απουσία πέσαμε όλοι πάνω της σα λυσσασμένοι αλλά εγώ καταθέτω το αποτέλεσμα.
Στα υπόλοιπα ο χώρος πολύ καθαρός και όμορφος. Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο.
Από διάθεση, συμπεριφορά, συμμετοχή με έχουν καλύψει οι προλαλήσαντες: η κοπέλα είναι πολύ καλή.
Από σώμα το μόνο θετικό είναι το στήθος της που είναι πλούσιο και μου φάνηκε φυσικό.
Ο κώλος της για εμένα δεν αντιστοιχεί στην φήμη της - δεν είναι ούτε στητός ούτε έχει σωστές καμπύλες.
Τη δοκίμασα στα τέσσερα όπου δεν στηνόταν καθόλου καλά: δεν τούρλωνε τον κώλο της - σαν να φυλαγόταν. Ίσως να έφταιγε η μέρα που λόγω επιστροφής από απουσία πέσαμε όλοι πάνω της σα λυσσασμένοι αλλά εγώ καταθέτω το αποτέλεσμα.
Στα υπόλοιπα ο χώρος πολύ καθαρός και όμορφος. Παρκάρισμα στο πεζοδρόμιο.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 19, 2008
Όνομα κοπέλας
Πάολα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού