Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

7.8
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Μεταδιακοπικές καύλες και αφού δεν κατόρθωσα να κλείσω ραντεβού με δυο-τρια αξιόπιστα call-girls (διακοπές, περίοδος κλπ,)ελήφθη γρήγορη απόφαση για στουντιακή εκτόνωση. Την Μαργκώ την είχα δε σε προηγούμενη τσάρκα στη Βριλησσού και την είχα σταμπαρεί. Ευκαρία λοιπόν. Ευγενέστατος ο κύριος της υποδοχής, πολύ περιποιημένο το δωμάτιο με ντους, σφραγισμένη πετσέτα (ρε πούστη μου γιατί σε όλα τα στούντιο είναι τόσο μικρές οι πετσέτες;;;!)και σφραγισμένες παντόφλες. Για αλλάγη σεντονιών δεν το κόβω πάντως. Τέλος πάντων, μεσοβδόμαδα, Αύγουστος, πόσος κόσμος να έχει περάσει...;

Η Μαργκώ είναι πολύ όμορφη, με όχι πρόστυχο αλλά γλυκό πρόσωπο και υπέροχα μάτια. Με λίγα λόγια classic russian(;) beauty. Σώμα θελκτικό, καμπυλωτό - σίγουρα όχι πέτρα - ευωδιαστό και ΒΥΖΑΡΕΣ. Επίσης (πολύ)ελαφρώς αξύριστες γαμπίτσες που κατέληγαν σε καλοσχηματισμένα περιποιημένα άκρα για όσους είναι ποδολάγνοι, όπως εγώ. Φιλικό το κορίτσι και εύθυμο.

Λίγα προκαταρκτικά με γλειψίματα στο στήθος και χάδια από μέρους της, τα οποία σταμάτησαν γρήγορα γιατί δεν κρατιόμουν να φάω το περιποιημένο μουνάκι της. Το απόλαυσα πραγματικά, ενώ πέρασα μια δόση και απο την εξίσου όμορφη κωλοτρυπιδίτσα της (ευτυχώς δεν κάνει πρωκτικό). Η συμμετοχή της κατά την ώρα του γλειψίματος περιορίστηκε στο σιωπηλό χαϊδολόγημα του στήθους της από πλευράς της. Κάποιον μπορεί να τον χάλαγε. Εγώ σαφώς το προτιμώ από ψεύτικες κραυγές ασυγκράτητης ηδονής (αυτές ακολούθησαν αργότεραΜεγάλο χαμόγελο). Με αυτά και αυτά είχα "πετρώσει" για τα καλά και η Μαργκώ βλέποντας το χαρούμενο πέος μου, αναφώνησε με βαριά ρώσικη προφορά "καυΛΛΛακι μου, έλα εντώ!" και ξεκίνησε ένα πολύ επιτυχημένο ισπανικό. Συνήθως το βαριέμαι, αλλά οι πανώριες βυζάρες της σε συνδυασμό με το πονηρό υφάκι της τα πήγαν περίφημα. Ακουλουθησε πέρασμα προφυλακτικού και μια εντυπωσιακά ευχάριστη σκουφωμένη πίπα, σε βαθμό που σε κάνει να αναρωτιέσαι αν φοράς προφυλακτικό! ίσως να ήταν ο τύπος του προφυλακτικού ή η τεχνική της κοπέλας, πάντως η πίπα ήταν πολύ καλή. Έπειτα ένα σύντομο 69 γιατί το καλό μουνί πρέπει να γλείφετε ξανά και ξανά όπου είχα ερεθιστική θέα από τον καθρέπτη στο ταβάνιΓλώσσα

Στις στάσεις απολύτως δεκτική, με ρώτησε πώς θέλω και ακολούθησε πιστά της οδηγίες μου, δίνωντας ένα μικρό αλλά φιλότιμο ρεσιταλ υποκριτικής κατά τη διάρκεια των διεισδύσεων. Μην περιμένετε προωτοβουλία από την κοπέλα, απλά σου κάνει όλα τα κέφια πρόθυμα. Βέβαια δεν ζήτησα και τίποτα περίεργο. Ιεραποστολικό και ένα doggy (το οποίο ήταν πολύ καλό σαν αίσθηση αλλά και σαν θέαμα μιας και το κωλαράκι της είναι τρέλα!) καιπαρέδωσα πνεύμα.

Συμπερασματικά μια καλή - τυπική - στουντιακή συνάντηση, χωρίς λαγούς, πετραχείλια και παππάδες. Αλλά στο στούντιο δεν μπορείς να περιμένεις και πολύ περισσότερα. Καλά γαμήσια φίλοι μου, πριν αρχίσουμε να γαμιόμαστε όλοι στη δουλειά από Σεπτέμβρη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 20, 2014
Όνομα κοπέλας
Margo
eridon1877
Ανώτατος
48
Πόντοι:
10.690
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 TOMCRUISE

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
22 Αυγούστου, 2014
κάνει η Μαργκώ 69?? σε άφησε να τη γλείψεις?? είναι γνωστό ότι δεν το έχει στα προγράμματά της εδώ και καιρό....Χμμμ;
22 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι φίλε μου, πήγα θορυβημένος λόγω των κριτικών που αναφερόταν στην μη παροχή της συγκεκριμένης υπηρεσίας και με σκοπό να φύγω αν δεν ανακοίνωνε 69 ο τσάτσος. Το έδωσε κανονικά στα 70 + δώρο ισπανικό.
23 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Δεν εβγαινε μεροκαματο με τα 50ρικα Λαγε μου, αναγκα και θεες πειθωνται.......
24 Αυγούστου, 2014
Ωραίος ο φίλος..απο τις πιο ευχάριστες κριτικές που έχω διαβάσει!
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4