Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.4 167 10
Sex Studio
156432
Γενική βαθμολογία
9.0
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
10.0
Ήμουν στην πόλη για δουλειές και η θέα στα πεζοδρόμια ήταν φοβερή και είπα πριν γυρίσω Χαλκιδική να πάω να ξεφορτώσω.Δεν το έψαξα καθόλου και πήγα κατευθείαν στην Αντριάννα.Ήταν μέσα με συναθλητή και πέρασα χωρίς να περιμένω με 50€.Έκανα ντουζάκι και μετά από ένα 15 ήρθε το μωρό.Έπεσε κατευθείαν στην αγκαλιά μου και ανταλλάξαμε τα πρώτα γλωσσόφιλα.Της βγάζω το σουτιέν και αρχίζω να ρουφάω και να ζουλάω αυτό το υπέροχο πλαστικό στήθος.Μετά με ξαπλώνει και αρχίζει ένα γλείψιμο σε όλο μου το κορμί που καταλήγει στα μπαλάκια.Τα ρούφηξε,ζούληξε,δάγκωσε για αρκετή ώρα και μετά ξεκίνησε ένα τσιμπούκι χωρίς καπότα.Ήταν δωράκι μου είπε το μωρό κάτι που γούσταρα πολύ.Τα λόγια για το τσιμπούκι της Αντριάννας για όσους την έχουν δοκιμάσει είναι περιττά.Τον έπαιρνε όλο μέσα για πλάκα.φτυσίματα,σέξυ παίξιμο με τη γλώσσα,γενικά είναι μάστορας στον τομέα αυτόν.Μετά έρχεται δίπλα μου,ανταλλάσουμε ξανά γλωσσόφιλα και πιάνει το χέρι μου και χώνει 2 δάχτυλα στο μουνάκι της που ήταν μούσκεμα και της αρχίζω ένα ανελέητο γαμήσι που καταλήγει σε έναν δυνατό οργασμό καθώς το κορμί της άρχισε να τρέμει,είχε συσπάσεις και ήθελε ώρα για να ηρεμήσει.Για συνέχεια όπως ήταν ξαπλωμένη φτύνω ανάμεσα στα βυζιά της,βάζω τον πούτσο μου,αυτήν τον ζουλάει και ξεκινάμε ένα ισπανικό όνειρο ενώ παράλληλα της γαμούσα ξανά το μουνάκι της με το χέρι μου.Η κάβλα είχε φτάσει στο αποκορύφωμα της και μετά από δική παρότρυνση,βάζει το προφυλακτικό και με καβαλάει.Άλλοτε σε γρήγορο,άλλοτε σε πιο αργό ρυθμό και κάποια στιγμή την πιάνω,την ξαπλώνω πάνω μου και αρχίζω να την σφυροκοπάω ενώ ανταλλάσουμε παθιασμένα γλωσσόφιλα.Για 2 στάση που ήταν και τελευταία την ξαπλώνω, της ανοίγω τα πόδια στο μέγιστο και μετά από ένα 3λεπτο κούνημα σε χαλαρό ρυθμό,άδειασα πάνω της πολύ πράγμα,πραγματικά την άσπρισα.Πήγε στο ντουζ το μωρό για να πλυθεί και ενώ τη χάζεμα άρχισα να τον παίζω.Όταν με είδε το μωράκι,γέλασε και έπαιρνε κάτι σέξι πόζες και τούρλωνε το κωλαράκι της,ενώ εγώ είχα βαρέσει κόκκινο από την κάβλα ξανά μέσα σε ένα 5λεπτο.Δεν μπόρεσα να κρατηθώ και πήγα δίπλα της στο ντουζ,της έπιασα τον κώλο και ξαναέχυσα ενώ η Αντριάννα μου χάϊδευε τα αρχίδια.Δώσαμε και μερικά φιλάκια,την ευχαρίστησα και την άφησα να τελειώσει το ντουζάκι της.Όταν τελείωσε είπαμε δύο κουβεντούλες και αποχώρισε από το δωμάτιο.Χρόνος παραμονής της 35 λεπτά.Η Αντριάννα είναι ένα υπέροχο μωρό που γουστάρει αυτό που κάνει και είναι μία όαση στις λίγες καλές επιλογές που έχουμε.
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 18, 2014
Όνομα κοπέλας
Αντριάννα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού