Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.2 101 10
Sex Studio 109839
Γενική βαθμολογία

10.0
Εμφάνιση κοπέλας

10.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Είπα να δω την παλιά μου γνωστή Έφη, μετά από πάρα πολύ καιρό! Είχαν περάσει και οι διακοπές και των δυο αλλά χρειαζόμουν την αναζωογόνηση που ήξερα ότι θα έβρισκα στο συγκεκριμένο οίκημα!

Έφτασα λοιπόν σχετικά νωρίς το πρωί και πριν πάω στη δουλειά μου, παρκάρω εύκολα και μπαίνω μέσα στον χώρο. Λαμπρό φως έξω, σκοτάδι μέσα ένιωσα στην αρχή σαν τυφλοπόντικας. Το κατάλαβε αυτό η κυρία της υπηρεσίας οπότε είπε και το όνομα της κοπέλας για να είμαστε σίγουροι. Πέρασα στο δωμάτιο με το απλό αντίτιμο των 30€ ενώ οι τιμές φτάνουν μέχρι 100€...

Μετά από ένα 20λεπτο περίπου ήρθε η Έφη στο δωμάτιο. Είχε έναν άλλο συναγωνιστή να "περιποιηθεί" και ενώ ήμουν στο δωμάτιο άκουγα την πόρτα που συνεχώς ανοιγόκλεινε και κόσμο που ρωτούσε... Τελοσπάντων, η Έφη κρατάει ακόμα την ενέργεια της και έχει την ικανότητα να στην μεταδώσει. Μετά από 15 λεπτά περίπου που τελειώσαμε με τα του αγώνα είχαμε και μια μικρή κουβεντούλα περί ανέμων και υδάτων.

Θα ξαναπροσπαθήσω να ξαναπάω αλλά με το πρωινό πρόγραμμα είναι κάπως δύσκολο. Ο χώρος ήταν ολοκάθαρος δεδομένου του γεγονότος ότι ήταν και πρωί και πολύ κίνηση δεν υπήρχε. Πάρκινγκ άνετο και η υπηρεσία άψογη και πριν και μετά...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Έφη
dokimazo
Μέγας
31
Πόντοι:
4.535
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Αυγούστου, 2014
Τυπε η Εφη περα απο το απλο και το χαλαρο δεν κανει τιποτα αλλο οποτε λιγο δυσκολα οι τιμες της συγκεκριμενης να φτανουν μεχρι 100.
14 Αυγούστου, 2014
ειναι και το τζακουζι ρε τυπε
G
gl
14 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Ντουζ με την κοπέλα, μασάζ είναι τα δύο που θυμάμαι...

Τζακούζι με την κοπέλα 100€... Τα άκουσα, τα έγραψα. Από εκεί και πέρα ούτε την κοπέλα την έχω γκόμενα, ούτε τόσο συχνός πελάτης της είμαι για να μου κάνει "δωράκια" (με τα δικά μου λεφτά!)
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3