Λεπτομέρειες αξιολόγησης
6.9 75 10
Sex Studio
101384
Γενική βαθμολογία
6.7
Εμφάνιση κοπέλας
8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
5.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
8.0
Σχέση αξίας/κόστους
5.0
Αργά το βράδυ λοιπόν πάω στην περιοχή του Μύλου μπαίνω στην λούξ μπουρδελάρα με το σπασαρχίδικο κουδούνι. Στο σαλόνι προσκύνημα. Η κοπέλα είναι στο δωμάτιο περιμένετε λίγο κ θα βγεί, μπαπ μετά από λίγο βγαίνει η γκόμενα έξω. Έκφυλη πρόστυχη πουτάνα 30+ λογικά ηλικιακά σιλικόν βυζούμπες τσοντοπάπουτσα κ ένα σούπερ μίνι μπικινάκι. Αποφάσισα να μπώ παρ'όλο που νόμιζα ότι την είχα ξαναπετύχει στο αλουμινάτο κ δεν είχα περάσει καλά, απλά ήπλιζα να έκανα λάθος.
Μετά από μια τερααααστια αναμονή κανένα 20λεπτο μπαίνει μέσα και καταλαβαίνω ότι είναι η ίδια που με την μια εκείνη τη μέρα πήγα να της πιάσω το βυζί κ στράβωσε μουρμουρίζοντας κάτι γερμανικά. Η πλάκα είναι ότι με το που μπήκε μου ρωτάει αν θέλω μασάζ. WTF? Λέω ΟΚ γυρνάω μπρούμυτα κ αρχίζει ένα ΓΤΠ μασάζ. Βαρέθηκα κ γύρισα κανονικά να ξεκινήσουμε την πίπα στην οποία είναι ψιλοάγρια κ γενικά δεν μ'έρεσε μετά την είπα από πίσω όπου κ έγινε η κατάθεση μετά από λίγο παρέα με μερικά ψεύτικα βογγητά.
Γενικά η κοπέλα δεν ξέρει ελληνικά πετάει γερμανικά όταν νευριάζει -και φαίνεται να νευριάζει εύκολα κ αρκετά- κ την πιάνει αμόκ αν πιάσεις το πουλί σου με τα υπερβρώμικα βδελλυρα γεμάτα παθογόνα βακτήρια χέρια σου. Εγώ πάντως δεν ξαναπάω
Μετά από μια τερααααστια αναμονή κανένα 20λεπτο μπαίνει μέσα και καταλαβαίνω ότι είναι η ίδια που με την μια εκείνη τη μέρα πήγα να της πιάσω το βυζί κ στράβωσε μουρμουρίζοντας κάτι γερμανικά. Η πλάκα είναι ότι με το που μπήκε μου ρωτάει αν θέλω μασάζ. WTF? Λέω ΟΚ γυρνάω μπρούμυτα κ αρχίζει ένα ΓΤΠ μασάζ. Βαρέθηκα κ γύρισα κανονικά να ξεκινήσουμε την πίπα στην οποία είναι ψιλοάγρια κ γενικά δεν μ'έρεσε μετά την είπα από πίσω όπου κ έγινε η κατάθεση μετά από λίγο παρέα με μερικά ψεύτικα βογγητά.
Γενικά η κοπέλα δεν ξέρει ελληνικά πετάει γερμανικά όταν νευριάζει -και φαίνεται να νευριάζει εύκολα κ αρκετά- κ την πιάνει αμόκ αν πιάσεις το πουλί σου με τα υπερβρώμικα βδελλυρα γεμάτα παθογόνα βακτήρια χέρια σου. Εγώ πάντως δεν ξαναπάω
Πληροφορίες Επίσκεψης
Ημερομηνία επίσκεψης
Σεπτεμβρίου 20, 2008
Όνομα κοπέλας
Νikki
Maaneskyggen
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού