Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414877
Γενική βαθμολογία

5.1
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Μεσημερι τριτης περιπου τρισημιση και ειπα να δοκιμασω την ιδιαιτερα γνωστη μιλφ Βαρβαρα.Ετσι παιρνω το ρισκο παω βουρβαχη19 δινω το50ευρω στην τσατσα που μου παρουσιασε την βαρβαρα ψηλη με ωραιο σωμα μακρια ποδια και μαυρο κοντο μαλλι και μπαινω δωματιο.Μετα απο λιγο ερχεται η Βαρβαρα μου λεει ενα τυπικο γεια πως περνας και βιαστικα ξαμπλωνει επανω μου με κανει λιγο ισπανικο στον πουτσο μου ενω κραταγε την καποτα στο χερι μαλιστα ηταν το πρωτο πραγμα που εκανε οταν μπηκε δωματιο πηρε την καποτα και την ανοιξε αμεσως εντελως απαραδεκτη συμπεριφορα ουτε στο μεταξουργειο δεν κανουν ετσι εκει με ζωσανε τα φιδια οτι εχω φαει φολα αφου δεν ειχαν περασει παρα μονο λιγα δευτερολεπτα μου περναει την καποτα σε ελαφρως σηκωμενη πουτσα και αρχιζει ενα μετριο γρηγορο τσιμπουκι και μου λεει ελα να το βαλουμε στη φωλιτσα μου στηνεται στα τεσσερα απο μονη της αλλα εγω την γυρισα σε ιεραποστολικη σταση με την βαρβαρα να δυσαναχετει λιγο μονο ελα να τελειωνουμε δεν ειπε ετσι αφου ειχα ξενερωσει αρχιζω με μετρια στυση να της τον χωνω και αφου ζοριστηκα λιγο χουφτωνοντας τα βυζια της φτιαχτηκα καπως και αρχισα σφυροκοπημα με νευρο γιατι η βαρβαρα προσπαθουσε να κλεισει τα ποδια αλλα ειχα παρει τετοια σταση που δεν την αφηνα εχοντας αφαιρεσει το μαξιλαρι και πιανοντας την απο τον ενω αυτη πηγε να μου γαργαλησει τα αρχιδια ενταξει της λεω αστο καλιτερα και συνεχισα το σφυροκοπημα οπου μετα απο λιγο τελειωσα με την βαρβαρα να μου λεει γεια τυπικα ευχαριστω και να φευγει.Επισης να πω οτι δαχτυλο στο μουνι κατα τα ελαχιστα προκαταρκτικα δεχθηκε.Γενικα η συμπεριφορα της βαρβαρας ηταν εντελως τυπικη ξεπετα βιαστικη απαραδεκτη σαφως κατωτερη των περιστασεων μπορω να πω οτι ενιωσα σαν να ειχα κανει μια μετριοτατη καταθεση στο μεταξι.Δεν πιστευω οτι ειμαι παραλογος αλλα θεωρω οτι οταν δινουμε50ευρω πρεπει να τυγχανουμε καποιων αξιοπρεπων υπηρεσιων οπως ετυχα στο ιδιο μαγαζι πριν λιγες μερες με την Τορυ,πραγματικα ηταν η πρωτη και τελευταια φορα που δοκιμασα με την βαρβαρα δεν εξεταζω αν βρεθηκε σε κακη μερα εγω ξερω οτι εδωσα50ευρω ρισκαρα και δεν βγηκε γραφω με πληρη συνειδηση θεωρωντας χρεος μου να ενημερωνω για τετοιες απαραδεκτες υπερτιμημενες υπηρεσιες αν δεν εχουν διαθεση καποιες κοπελες για να προσφερουν καποιες στοιχειωδης ας ριξουν τιν τιμη αλλιως να σεβονται το50ευρω που πλεον στην Ελλαδα σαν μεροκαματο το παιρνουν λιγοι.Φευγοντας τα ειπα και στην τσατσα με πολυ ηρεμο τροπο οτι δεν ηταν καθολου καλη στις υπηρεσιες που εκανε η βαρβαρα και ειδα οτι με ακουσε με ιδιαιτερη προσοχη και προβληματισμο ας ειναι ετσι εχουν τα πραγματα ρισκαρα και δεν βγηκε ευχομαι αν δοκιμασετε με την συγκεκριμενη κοπελα που δεν σας το προτεινω βεβαια αλλα η επιλογη ειναι δικη σας η καποια αλλη να ειστε πιο τυχεροι καλη συνεχεια σε ολους

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Αυγούστου 05, 2014
Όνομα κοπέλας
Βαρβάρα
Τιμημένος
146
Πόντοι:
1.456
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
06 Αυγούστου, 2014
Αδερφε ολα καλα αλλα βαζε καμμια τελεια που και που.....χαθηκα 3 φορες μεχρι να διαβασω την κριτικη σου ...φιλικα Γερο-μύστης
06 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

ναι φιλε sory ευχαριστω για την επισημανση αλλη φορα θα προσπαθησω να βαζω πιο πολλες τελειες
07 Αυγούστου, 2014
Φίλε erasti, πολύ σωστή η επισήμανσή σου σχετικά με την καλή ποιότητα των ερωτικών υπηρεσιών που οφείλουν να προσφέρουν οι κοπέλες σε κάποιον που, για να τις απολαύσει για 10, 15, 20 λεπτά, πλήρωσε 50 ευρώ.
08 Αυγούστου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

αστα να πανε αγαπητε φανουρη απαραδεκτο και υπεκοστολογημενο το χαμηλο επιπεδο υπηρεσιων που πρσεφερε η τυπισσα μακριααα καλα να περνας φανουρη
08 Αυγούστου, 2014
Πολύ κρίμα... Τη θυμάμαι κάποτε που ήταν στο top των top από άποψη υπηρεσιών... Μιλάμε πριν 5 - 6 χρόνια βέβαια που ήταν ακόμα πιο νέα και "φρέσκια", αλλά από τότε που επέστρεψε έχει χαλάσει πολύ από άποψη παρεχομένων υπηρεσιών... Λύπη
02 Σεπτεμβρίου, 2014
Φιλε εραστη η τυπισσα ειναι απαραδεκτη σε ολα τα επιπεδα. Την ειχα πηδηξει μια φορα παλια (υπαρχει και κριτικη) και ειχα ξενερωσει. Λυπαμαι που πεταξες τα λεφτα σου
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6