Λεπτομέρειες αξιολόγησης
7.2 164 10
Sex Studio
143454
Γενική βαθμολογία
4.6
Εμφάνιση κοπέλας
6.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας
3.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου
6.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου
7.0
Σχέση αξίας/κόστους
3.0
Ενώ στην φωτογραφία που υπάρχει σου βγάζει μια προστυχιά, κάτι που σου λέει θα περάσεις καλά... Καμία σχέση.. Αλλά καμία λέμε..
Δεν θα πω λεπτομέρειες γιατί πιστέυω ότι δεν έχουν σημασία... Το ρεζουμέ είναι ότι δεν έχω ξαναπάει με τέτοια αγγαρεία μιλάμε όμως για σκέτη αγγαρεία. Το μόνο καλό είναι ότι δεν τόλμησε να μου πεί τίποτα γιατί δεν μπορούσε να μου τη σηκώσει για να την πηδήξω. Η πίπα ανύπαρκτη είτε έκανε είτε δεν έκανε το ίδιο ήτανε. Κρέμα στον μουνί ένα κιλό στην κυριολεξία. Αναγκάστηκα να τον παίξω για να σηκώθεί. Τουλάχιστον τον σήκωσα για να μήν χάσω το σαραντάρι.
Σκέτη απάτη!!!!!!!!
Μακριάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Δεν θα πω λεπτομέρειες γιατί πιστέυω ότι δεν έχουν σημασία... Το ρεζουμέ είναι ότι δεν έχω ξαναπάει με τέτοια αγγαρεία μιλάμε όμως για σκέτη αγγαρεία. Το μόνο καλό είναι ότι δεν τόλμησε να μου πεί τίποτα γιατί δεν μπορούσε να μου τη σηκώσει για να την πηδήξω. Η πίπα ανύπαρκτη είτε έκανε είτε δεν έκανε το ίδιο ήτανε. Κρέμα στον μουνί ένα κιλό στην κυριολεξία. Αναγκάστηκα να τον παίξω για να σηκώθεί. Τουλάχιστον τον σήκωσα για να μήν χάσω το σαραντάρι.
Σκέτη απάτη!!!!!!!!
Μακριάααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααααα
Σχόλια
Έχεις ήδη λογαριασμό; Άμεση σύνδεση ή Δημιουργία λογαριασμού