Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333050
Γενική βαθμολογία

8.2
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Στην Καρμεν μετα απο καιρο και παλι αφου την ειχα πεθυμησει να μου λεει τις καυλιαρικες ατακες της.Φωτογραφιες της υπαρχουν στο αλλο σαϊτ οποτε δε την περιγραφω.Πηρα το προγραμμα των 60ε που εχει ή γυμνο τσιμπουκι ή 69 αλλα αυτη τα εκανε και τα 2 που ετσι κι αλλιως κανει αμα γουσταει και σε χαμηλοτερη τιμη Εμμμμ

Hρθε στο δωματιο ξωβυζη οπως παντα ξαπλωσε μπροστα μου ανοιξε τα ποδια της και μου ειπε 'τι θες να κανουμε'...Γλώσσα...παραμερισα το στριγκακι και αρχισα να τριβω τον πουτσο στο μουνακι και τη σουφρα της ενω συγχρονως χουφτωνα τις βυζαρες της.Της βγαζω το στριγκακι κι αυτη αμεσως γυρναει σε πλαγιαστο 69 και αρπαζει τον πουτσο στο στομα της με τον γνωστο αγαρμπο και σκληρο τροπο της.Παραδοξως ομως μου αρεσε και καυλωσα με την πιπα της,φυσικα κι εγω εγειρα και απολαυσα το μουνακι της και τη σουφρα της μαλιστα της εχωσα και λιγο δαχτυλακι στον κωλο και δεν ειπε τιποτα.
Μετα την ξαπλωσα ανασκελα παλι οπου συνεχισα το γλειφομουνι για ωρα,επειδη ομως ψιλοχαλαρωσα της ζητησα να ξαπλωσει πλαϊ μου και να μου δωσει τη βυζαρα της στο στομα.Ρουφουσα το βυζι της,με το χερι μου απο πισω της εχωνα κωλοδαχτυλο κι αυτη μου χαϊδευε τ'αρχιδια κι εγω με το αλλο χερι επαιζα τον πουτσο μου Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο

Μου'γινε καγκελο μου περασε καποτα επισης με αγαρμπο τροπο,εκανε λιγο τσιμπουκι ακομα και μου λεει θελω να με παρεις οπως μ'αρεσει...Κανει ενα απιστευτο στησιμο στα 4,τουρλα 100% με την κωλοτρυπιδα να κοιταει στο ταβανι κυριολεκτικα.Της το χωνω και την καρφωνω σε μετριο τεμπο τερμα μεσα,σαλιωνω και τον αντιχειρα και τριβω τη σουφρα της.Χουφτωνω και τις βυζαρες της και μετα περναω τα ποδια μου εξω απο τα δικα της και τη ριχνω σε ξαπλωτο πισωκολλητο...Τη γαμαω λιγο κι ετσι αλλα δε μ'αρεσει γιατι γαργαλιεται και δε μ'αφηνει να τη φιλαω απο πισω στο λαιμο και στο αυτι και γελαει σαν χαζη.
Τελοσπαντων τη γυρναω απο μπροστα και τη γαμαω αρχικα σε αργο τεμπο και κατα την κορυφωση σε αδιακοπο σφυροκοπημα και φτανω σε ενα απο τα γνωστα κτηνωδη και κραυγαλεα χυσιματα μου ενω αυτη μου λεει τις ψευτικες ατακες της.Η αληθεια ειναι οτι το παρακανει λιγο απο ενα σημειο και μετα και κατανταει κουραστικο.
Φιλακι στο στομα και αποχωρει...

Συμπερασμα...ενταξει η Καρμεν ειναι γνωστο οτι εχει αναβαθμισει τις υπηρεσιες της απο τοτε που πηγε στη Βιλα,δειχνει οτι γουσταρει να γαμιεται,κανει βρωμικο παιχνιδι αλλα για μενα παραμενει ατεχνη.Επισης σημερα διαπιστωσα οτι το παρακανει με τη σκηνοθεσια και τις ατακες και τα δηθεν βογγητα.Εμφανισιακα ειναι ενα λαχταριστο βυζαρουδικο λουκουμι και οπωσδηποτε αποτελει πλεον μια σταθερα καλη επιλογη

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 26, 2014
Όνομα κοπέλας
Κάρμεν
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια