Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.7 89 10
Sex Studio 179938
Γενική βαθμολογία

9.0
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Τη Μόνικα τη γνωρίζω αρκετό καιρό και την επισκέπτομαι που και που καθώς μαζί της περνάω τέλεια!Έτσι μίας και δεν έβρισκα εκείνο το απόγευμα κάποιο νέο στόχο για κατάθεση επέλεξα τη Μόνικα για σίγουρα αποτελέσματα...

Παρκάρισμα εύκολο ακριβώς απ'έξω από το στούντιο και είσοδος σε αυτό.Υποδοχή από την υπηρεσία και αμέσως βγήκε από το κουζινάκι η Μίνικα.Πάντα εντυπωσιακή και σέξυ με πολύ ωραίο σετ εσωρούχων και αρκετή τσαχπινιά...Αμέσως πέρασα στο δωμάτιο.Έκανα ένα ντουζάκι και περίμενα τη Μόνικα.Μετά από λίγα λεπτά μπήκε στο δωμάτιο για να ξεκινήσουμε.Λίγες κουβέντες στην αρχή και ξεκίνημα στα όρθια με τριψίματα και κάποια πεταχτά φιλιά.Αρκετή ώρα πιπίλισα το στήθος της ενώ εκείνη ανταπέδιδε με πειράγματα στην ευαίσθητη περιοχή.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Αρκετά καλό,τέλειο σε διάρκεια και με σωστή χρήση της γλώσσας,ενώ σε κάποια στιγμή τοποθετήθηκε έτσι ώστε να προσφέρει και ισπανικό κάτι που έκανε με άψογη τεχνική.Έναρξη στο σεξ με τη Μόνικα από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς,αλλαγή για πισωκολλητό όπου τα έχουμε ξαναπεί πως στο στήσιμο δεν παίζεται...Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με αληθοφανείς αναστεναγμούς αλλά και άψογη συμμετοχή από μέρους της μας βρήκε το τέλος...Ξάπλωσε δίπλα μου και χωρίς ίχνος βιασύνης συνεχίσαμε την κουβέντα για λίγα λεπτά ακόμη.Με ένα γλυκό φιλί με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον,το οποίο δεν θα αργήσει καθώς την έχω τοποθετήσει στις top πλέον...!

Αυτά για την εμπειρία μου με τη Μόνικα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 03, 2014
Όνομα κοπέλας
Μόνικα
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
738
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική