Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 180 10
Γενική βαθμολογία

5.7
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

4.0
Σχέση αξίας/κόστους

3.0
Όλα τα ωραία , κάποτε τελειώνουν άλλοτε απότομα άλλοτε καρτερικά .Το τέλος μου ως υπερ-αιωνόβιος φοιτητής ήταν προδιαγεγραμμένο , με ευτυχή κατάληξη. Η συμπρωτεύουσα μου κούναγε θλιμμένα το μαντήλι απο το σταθμό κ μαζι με αυτήν, νοητά ,συντροφιά οι ατέλειωτες ιέρειες απο τα κρυφά μασατζίδικα της τούμπας εώς τα πολυτελέστατα στούντιο των σφαγείων. Ένα δακ΄ρυ πλέον απέμεινε να συντροφεύει τα ποτάμια σπέρματος που κοσμούν τους οίκους ηδονής , ¨αλλα το μυαλό μου πλέον άνηκε στην αθήνα κ συγκεκριμένα στην Μόνικα απο την γνωστή αλυσίδα. Ένα κορίτσι απωθημένο καθώς Πλειάδες φόρες την είχα συναντήσει αλλά προτιμήθηκαν άλλες... Πλειάδες, ήταν κόρες του τιτάνα Άτλαντα και της Πλειόνης, αδελφές των Υάδων οι σοφοί αρχαίοι τις έκαναν άστρα όπως ακριβώς είχα κάνει άστρο την Μόνικα στο μυαλό μου. Καρτερικά περίμενα την ώρα που θα την συνάνταγα.
Οι Λαιστρυγόνες οι Κύκλωπες ήταν εκεί ακόμα και ο άγριος Ποσειδώνας , όλοι αδημονούσαν για σπέρμα.
Μα αν δεν τους κουβανείς μες στην ψυχή σου ,
από μακρύς θα ατενίζουν το καυλί σου.
Ηδονικά μυρωδικά κάθε λογής,
σε όλα να λες να πας να γαμηθείς ,
Αν σαν σειρήνες τραγουδάτε εσείς
Στο κατάρτι της μυαλού να αλυσοδεθώ
κοιτώντας ένα άστρο φωτεινό...

Τσοοοοοοοοοοοοουπ να σου στην ιθάκη κ η οδός αυτής ; λα204.
Μνηστήρες 2, αρρενωποί, σχολαστικά περιποιημένοι κοίταγαν σαν αρπακτικά την ωραία Μόνικα το χαμόγελο της όμως το κέρδισα εγώ,
ο κατάκοπος γέροντας με το sac voyage κ το καυλί ανά χείρας πνιγμένος με στον ιδρώτα κ προφανώς , ταλαιπωρημένος.
Ο γλυκός παρενδυτικός σύντροφος της μόνικας (Ντόρα αν ενθυμούμε ορθά )με προσέφερε ένα δροσερό ποτήρι νερό προσπαθώντας να κρατήσει ένα επίπεδο στην αγαπητή αλυσίδα στην οποία η νέα τσαχ2 πάσχιζε να ανταπεξέλθη , η επιλογη κοπέλας κ προγράμματος έγινε (70 αργύρια) κ εναποτίθεμαι πλέον στο μονάδικο δωμάτιο που δεν ήταν άψογο της κατα τα άλλα αξιοσέβαστής αλυσίδας καθότι στο ντούζ έλειπε το χερούλι απο το ρυθμιστή ροής. Βγαίνω φωνάζω την υπηρεσία, άφαντη. Ευτυχώς κ πάλι ο γλυκός κίναιδος με εξυπηρέτησε κ εν τέλη καθαρίστηκα σχολαστΙΛΆ από το συνονθύλευμα πατζέχρας των δυο μεγάλων πόλεων. 45 λεπτά υπομονή κ η πόρτα ανοίγει κ εμφανίζεται ο άγγελος της πούτσας. Χαι με λέει, την απαντάω ελληνιστή ακολουθούν τα απαραίτητα κοπλιμάν εκατέρωθεν κ βουρ στο πεοθυλασμό ακολουθούμενο
απο την ισπανική μαλακία.

Περιγραφή αποφεύγω σχολαστική καθώς πολλάκις φορές εχουν γίνει αναφορές.

Ψηλή 1,77-1,78 μελαχρινή συμπαθητικό πρόσωπο λίγα παραπανήσια κιλάκια αξιόλογο στήθος με κύριον μείον κατεμέ η πλαστική στο αριστερό στήθος πλέον εχει αρχίσει να αλλοιώνεται με αποτέλεσμα τον διαχωρισμό του εμφυτέυματος απο το μαστό οπου δίνει μια άσχημη διάσταση στην αφή , το οποίο είναι φυσική απόροια των πολλών ωρών εργασίας και του μικρού ποσοστού αριστεροχειρίας καθότι ο δεξής μαστός ήτο σχετικά ανέπαφος. Αιδοίο αρκετά σφιχτό. Ελληνικά γιοκ καταλαβαίνει δε.

ο αγων αρχίζει χαλαρά με την κυρία από πάνω, εναλλαγή στάσεως σε ιεραποστολικό ,οπου ξεκινάμε χαλαρά με έντονο σφυροκόπημα κ σταδιακά καταλήγουμε σε εργασίες άντλησης πετρελαίου. Το αιδοίο πλέον αρχίζει να υγραίνεται αρκούντως με υγρά ταυτόσημα ως προς την προέλευση με αυτά του πετρελαίου ,τουτ έστιν προϊόντα αποσύνθεσης ζωικών και φυτικών οργανισμών που εγκλείστηκαν μέσα στα πετρώματα σε μεγάλο βάθος. ΤΟ ΤΈΛΟΣ ΈΡΧΕΤΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΧΝΟΦΑΙΝΕΤΑΙ έχουμε νικητή ματιά βουβαλίσια προς την ιέρεια ανταλλαγή βλέμματος υπερθετικής μαλακίας και... απότομο τράβηγμα απο την κοπέλα κ παύση εργασιών λόγω του αιφνίδιου θάνατου της καπότας . Φάουλ στο 89 κίτρινη κάρτα.Βγαίνω εκτός αγωνιστικού χώρου όπου μου παρέχονται οι πρώτες βοήθειες. Αλλαγή καπότας η πίπα της ζωής προσφέρεται. Δίνονται Καθυστερήσεις, επανέρχομαι στον αγωνιστικό χώρο κ έχουμε επανάληψη της φάσης με ανελέητο σφυροκόπημα η περιοχή φαίνεται καθαρά οσπου ξαφνικά ... σφύριγμα. Και δέυτερη καπότα πέθανε υπο το ανελέητο πρέσινγκ. Κοκκινη κάρτα το πρόσωπο της κυρίας και ενώ η κάυλα φέυγει έχουμε την έλευση του αγίου πνεύματος. Μπορείς να γαμήσεις σαν άνθρωπος? Η κυρία έμαθε ελληνικά. Χαρές εγώ δάκρυα σταυρώνομαι , σταυρώνω το καυλί μου περιχαρής υπάρχει θεός ναι είναι αλήθεια! Νευράκια η κυρία φεύγει κ με λέει γουέιτ . Νέα καπότα στο zombie πέος. Το μυαλό θέλει το καλοαναθρεμένο μου καυλί δυσανασχετεί ευχαριστώ το γλυκό πλάσμα μια τελευταια προσπάθεια να μου τον παίξη 10 δέυτερα προσπάθεια κ με ανακοινώνει ότι αϊ χεϊτ γουεν δις χαπεν. Προφανώ εγω ήμουν περιχαρής που το καυλί μου ήταν ακάλυπτο στην πουτσοσακούλα της.Σόσιαλ τάιμ αφτερ 0 βαθμοί κέλβιν κα8ωσ η σιωπή ήταν ...Το κορυφαίο δε το γεγονος οτι κ οι 3 καπότες ειχαν τοποθετηθεί επιμελώς πάνω στα καινούργια μου γυαλιά μου . Φεύγοντας ξέχασα την καπνοθήκη μου κ την τσάντα μέσης. Στην επιστροφή το αγαπισιάρικο μεν άκρως επαγελαμτικό δε τρανς διερωτάται αν ξέχασα το καυλί μου ,αν ναι θα μου το φάει. Της απαντάω ότι έτσι όπως την κόβω δεν της είναι ουτε μισή μερίδα κ με λέει άντε καλέ.Ευχάριστη παρουσία κ επαγγελματική κατά τα άλλα.

Το ταξίδι του γυρισμού άκρος εποικοδομητικό αντελήφθην ότι η Μόνικα δεν ήταν η αγαπημένη Πηνελόπη αλλά η Ιθάκη. Λιγο πιο σοφός αντελήφθην την ουσία η οποία ήταν το ταξίδι κ δυστυχως όχι ο προορισμός

http://www.kavafis.gr/poems/content.asp?id=81&cat=1

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 09, 2014
Όνομα κοπέλας
Μόνικα Σέρβα
tsontopoulos
Σεβαστός
21
Πόντοι:
1.011
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
15 Ιουλίου, 2014
μαλλον θα εκανες μισο copy paste απο τον κειμενογραφο.
Δεν εξηγηται αλλοιως το ελειπες κειμενο και το αποτομο κλείσιμο.....
16 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

Αυτό σκέφθηκα και εγώ όταν διάβασα την κριτική σου..αν και σε γενικές γραμμές η εμπειρία σου ταιριάζει με αυτήν που είχα εγώ προ πολλού καιρού...όμορφη κοπέλα μεν...αλλά...fujitsu στο δωμάτιο...
16 Ιουλίου, 2014
Χαι με λέει,.......γκαρντασακι σου αφησε κουσουρι η Σαλλονικα μας ..! Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
16 Ιουλίου, 2014
CHEYENNE εχεις δικιο μηπως μπορουμε να διαγραψουμε την κριτικη κ να γραψω μια καιρνουργια?
16 Ιουλίου, 2014
Μόλις προσθέσθηκε το 2ο μέρος ευελπιστό σε συνένωση
24 Ιουλίου, 2014
Ωραία κριτική ! Ελπίζουμε και σε ανάλογη συνέχεια
6 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 6