Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281310
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ενδεικτική ημερομηνίας μια συνευρεσης που έγινε λιγο πριν και λογω ταξειδιων αναβλήθηκε .......
Εξω το βράδυ για ποτό και μετά μου ήρθε η διάθεση για ένα τελείωμα της βραδυάς "χωρίς ρίσκα". Η απάντηση σε αυτό για μένα ακουει στο όνομα Ρεγγίνα. Το απόλυτο GFE.
Πήρα τηλέφωνο να βεβαιωθω οτι την προλαβαινω και ζήτησα να περιμένει μια και ειμουνα πολύ κοντά.
Θα πρέπει εδω να πω οτι η κριτική μου για την Ρεγγίνα όπως θα ξέρετε ήδη οσοι φίλοι παρακολουθείτε το site, δεν είναι αμερόληπτη. Με αυτη την κοπέλα έχω παει πάνω απο 50 φορές....Τι να πω οτι δεν είναι καλή?
Θεωρώ όμως οτι δικαουμαι μια φορά το χρόνο να γράφω μια κριτική για να "θυμουνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι...".

Ετσι λοιπόν μετα την εισαγωγή απο τον φίλο κο Νικο, που είναι οτι πιο εντάξει είχε ποτέ το 42, εισαγωγή στο μεγάλο δωματιο με νέα σεντόνια.

Η Ρεγγίνα για μένα είναι το απόλυτο GFE. Καθαρό GFE. Εχει το στυλ και τον αέρα της ωραιας γυναίκας απο τη Ρωσία, έχει την εμπειρία των 30 και επίσης κάποιων ετων δουλειάς, και την διάθεση να κάνει καλά τη δουλειά της χωρίς ακρότητες. Περίεργα γλυψίματα, ελευθερα κλπ δεν παιζουν. Ειναι όμως μια κοπέλα που βγάζει έντονο αθσθησιασμο, πολύ "ηχητική" που εμένα με φτάχνει πολύ γιατί είναι αληθινή. Πριν τον αγώνα και μετά μπαινει στο μπανιο για κανονικό πλύσιμο, οχι σκουπισμα με μαντηλάκια κλπ που κάνουν πολλές....
Κυριλέ γκόμενα!!
Εχει μακρύνει λιγο το μαλλί και έχει και δυο-τρια κιλάκια για τα οποία της έκανα πλάκα αλλά με προειδοποίησε και δεν το συνέχισα.
Η Συνεύρεση ειναι σχεδόν πάντα οτι πιο ζεστό υπάρχει. Αγκαλιές, φιλιά (μετα απο τόσες ώρες πτήσης...), χάδια, και επικέντρωση σε σημεια που φτάχνουν τόσο εμένα όσο και αυτην αφου τωρα πια δεν έχουμε μυστικά .......τουλάχιστον εγω!
Πριποίηση δική της με διαφορες στάσεις και σφηξίματα, δική μου μέχρι τέλους, ξανά αυτη με στοματικό σωστό και βαθύ και σεξ σε τρεις στάσεις (βοήθησαν και οι μπύρες ...) και τέλος σε σφικτη αγκαλιά.
Κοτσομπολιό για όλους και όλα για λίγο μια που έιχε περάσει η ώρα και ευχές για καλό ΣΚ.
Οσοι ψάχνετε μια πολύ όμορφη γυναικα που θα σας κάνει να νοιώσετε πολύ οικεία με ασφάλεια, βάλτε την στο πρόγραμμα.

Να περνάτε καλά!!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ρεγγίνα
tenten956
Μέγας
67
Πόντοι:
4.130
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1