Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.3 397 10
Sex Studio 333054
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

9.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

10.0
Ξανα λοιπον στην Πολωνεζα Καντυ μετα απο 2 μηνες και πλεον την ειχα πεθυμησει πολυ.Φωτογραφιες της υπαρχουν στο αλλο σαϊτ για οσους δε την ξερουν δηλαδη.
Εκανα μια προσπαθεια απο νωρις αλλα ειχε και τα 3 δωματια γεματα και επανηλθα 2 ωρες αργοτερα που την βρηκα καπως πιο χαλαρη ας πουμε

Με την εισοδο της στο δωματιο ειπε την κλασσικη ατακα 'τι κανεις παιδι μου' ΈρωταςΈρωτας μ'αρεσει να με λεει παιδι μου η γκομενα.
Τελοσπαντων ηρθε κι επεσε στην αγκαλια μου οπου καναμε ζουζουνιες και γλυκες με αυτην απο πανω μου.Μετα την ξαπλωσα κι επεσα εγω απο πανω της οπου τη φιλουσα τρυφερα στο μαγουλακι και στο λαιμο,της ελεγα γλυκολογα,τι γλυκο κοριτσακι που ειναι...μου ελεγε κι αυτη ποσο της αρεσουν οι αγκαλιτσες ΈρωταςΈρωτας
Ε μετα την γυρισα μπρουμυτα και κατεβηκα στην κωλαρα της ενω φορουσε ακομα το βρακι κι εχωσα τη μουρη μου μερα για τη μυρισω και μετα αρχισα να τη γλειφω με το βρακι μαζι.
Επειδη ως γνωστον της αρεσει πολυ αυτο αμεσως το κατεβασε για να με διευκολυνει και φυσικα ξεκινησα ενα παθιασμενο γλειψιμο στην ξεσκισμενη σουφρα της που την τρελανε.
Εβαλα και το χερακι μου απο κατω για την παιζω το μουνακι και βογγουσε απο την καυλα

Μετα την γυρισα κανονικα οπου απολαυσα και το μουνακι της ενω αυτη μου επαιζε τον ηδη σηκωμενο πουτσο.Πιπα καλη οχι ιδιαιτερα βαθια αλλα με ωραιο τεμπο και σωστη πιεση στο πουτσοκεφαλο.Και ξαφνικα αφηνει την πιπα και με καβαλαει με πλατη προς τα μενα και κανει ωραιο αισθησιακο ανεβοκατεβασμα κι εγω χουφτωνω τα βυζακια της.
Μετα απο λιγο και χωρις να τον βγαλει απο μεσα της γυριζει αρχικα στο πλαϊ και μετα εντελως μπρουμυτα και μου λεει αχ ετσι μ'αρεσει πολυ...ξαπλωτο πισωκολλητο δηλαδη
Μου χαϊδευε και το μαγουλακι,της εγλειφα το αυτακι,της ελεγα κι αλλα γλυκολογα...
Ε και μετα τη γυρισα κανονικα και τη γαμησα για πολυ ωρα με αισθησιασμο και παθος,διναμε και φιλακια στο στομα,ρουφουσα και τα βυζακια της,μου χαϊδευε και τα μαλλια και εφτασα σε ενα πολυ δυνατο και κραυγαλεο χυσιμο με σφιχτες αγκαλιες κατα την κορυφωση

Συμπερασμα...η Καντυ ειναι ενα πολυ τρυφερο πλασμα που παρασυρεται απο τα χαδια και τις αγκαλιτσες και σου κανει ολα τα γουστα παντα με το χαμογελο και την ευεγενεια.Ειναι μοναδικο κοριτσι και δεν ειναι τυχαιο οτι συνηθως εχει 3 δωματια γεματα.Οποιος δε την εχει δοκιμασει ακομα απλα χανει

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 04, 2014
Όνομα κοπέλας
Κάντυ
al pacino
Τιμημένος
293
Πόντοι:
13.755
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
07 Ιουλίου, 2014
Μου χαϊδευε και το μαγουλακι,της εγλειφα το αυτακι,της ελεγα κι αλλα γλυκολογα...ΈρωταςΈρωταςΈρωτας εισαι τρελοαγκαλιτσας al +1 απο μενα !!!
09 Ιουλίου, 2014
Pacino με σκοτώνεις !!! Αν έπρεπε πάντως να διαλέξεις, τι θα διάλεγες; Αντριάννα ή Κάντυ ;;;
10 Ιουλίου, 2014
Η τελευταία πρότασή σου,κορυφαία.....
Το λες εσύ που περίμενες να ψιλοmilfίσει για να πας!!!!!!!!Μεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελοΜεγάλο χαμόγελο
17 Ιουλίου, 2014
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

@Drake89 Kαντυ θα διαλεγα απ'ολες τις αποψεις και χωρις 2η σκεψη
4 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 4