Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.6 364 10
Sex Studio 414871
Γενική βαθμολογία

8.6
Εμφάνιση κοπέλας

7.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Δανείζομαι τον τίτλο της παλιάς κινηματογραφικής επιτυχίας με την S. Mc Laine και τον J. Lemmon σαν τίτλο για την κριτική μου για την Ιρμα. Μια πολύ γλυκιά prοmilf από την Εσθονία, με κοντά ξανθά/πλατινέ μαλλιά, ωραίο σώμα καλλίγραμμα πόδια, φυσικό στήθος ελαφρά χαλαρό, μιας και ο χρόνος δεν δείχνει έλεος για κανένα μας…

Στο δωμάτιο η Ιρμα ήταν αυτό ακριβώς που ζητάω σε μια επίσκεψη μου σε studio. Πολλά και καλά προκαταρκτικά, άνεση χρόνου, άψογη ανταπόκριση στο στοματικό μου.
Και το δικό της oral sex σε υψηλό επίπεδα, με αυξομειώσεις στο ρυθμό, καλή τεχνική περιποίηση όλης της γενετικής περιοχής.
Στο sex με πολύ διάθεση , καλή συμμετοχή, πρόθυμη σε στάσεις και με πρωτοβουλίες. Μετά το τέλος ευγενική, ομιλητική και πρόσχαρη στο ικανοποιητικό social time που ακολούθησε.

Μια κοπέλα που πρώτη φορά έβλεπα και το ένστικτο μου με δικαίωσε. Ήταν μια πολύ καλή συνεδρία με μια γυναίκα που δείχνει να σέβεται τον επισκέπτη της, να νοιάζεται και να προσπαθεί για την ικανοποίηση του. Καλή τεχνίτρια, όμορφη γυναίκα, για τα γούστα μου τουλάχιστον και αρκετά κοινωνική με πλήρη άνεση χρόνου χωρίς καμιά ενόχληση από την ευγενέστατη κυρία επί της υποδοχής. Δεν ζητάω κάτι παραπάνω…

Αυτά για την εμπειρία μου με την Ιρμα, χωρίς να σημαίνει ότι πιθανή δική σας θα είναι απαραίτητα ανάλογη.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Όνομα κοπέλας
Ίρμα
Υπηρεσίες
CHEYENNE
Πορνορεπόρτερ
582
Πόντοι:
8.805
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 Kaloeros

Σχόλια

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
27 Ιουνίου, 2014
ο φίλος μου ο Ινδιάνος δείχνει και την κουλτούρα του και την παιδεία του...σε παρακαλώ την επόμενη φορά που θα συναντηθούμε να μου δώσεις το dvd με την ταινία...πολύ καλή και κατατοπιστική η κριτική σου...
27 Ιουνίου, 2014
Αυθαιρετώντας την έγραψα Ίρμα επίτηδες, για να δημιουργήσω τους συνειρμούς με την Irma la dou.... Και ο σινεφιλ? CHEYENNE πήρε την πάσα μου (-ασίστ? ....κατά το λαγό), και χαίρομαι γι αυτό.

Σημ. Στο μυαλό μου η ελληνική μεταφραση της ταινίας εχει κολλήσει εδώ και μέρες. Δεν την χρησιμοποίησα όμως καθώς προσπαθώ συνειδητά να βάζω ως ΛΙΤΟ τίτλο το όνομα της κοπέλας και μόνο. Μπράβο Τσε! +

2 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 2