Λεπτομέρειες αξιολόγησης

6.9 159 10
Sex Studio 314854
Γενική βαθμολογία

8.0
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

8.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

8.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

8.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Την Ιζαμπελα την γνώρισα πριν περίπου ένα χρόνο σε αυτό το στούντιο,με πολύ καλές εντυπώσεις.Έκτοτε δεν την είχα επισκεφτεί ξανά καθώς προχωρώ σε ανακάλυψη νέων στόχων...
Παρκάρισμα με λίγη δυσκολία και υποδοχή από την ευγενική υπηρεσία.Μου παρουσίασε την Ιζαμπέλα και αμέσως κατευθύνθηκα προς το δωμάτιο με την επιλογή του απλού προγράμματος...Μικρή αναμονή και είσοδος της κοπέλας στο δωμάτιο.Με βοήθησε να σκουπιστώ απ'τα νερά του ντουζ και αμέσως ξεκίνησε τα πειράγματα.Πεταχτά φιλιά στο λαιμό και το σώμα ήταν κάποια απ'τα προκαταρκτικά της.Η συνέχεια περιλάμβανε πιπίλισμα στο στήθος της για μερικά λεπτά.Κατέβηκε πιο κάτω και αφού έπαιξε λίγο με την ευαίσθητη περιοχή πέρασε το προφυλακτικό για να ξεκινήσει το στοματικό.Καλό στοματικό με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής και πολύ ικανοποιητικό σε διάρκεια.
Έναρξη στο σεξ σε ιεραποστολικό όπου η συμμετοχή της ήταν άψογη,με αληθοφανείς αναστεναγμούς αλλά και πεταχτά φιλιά.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου πραγματικά το στήσιμό της είναι άψογο.Με τέτοια θέα δεν μπόρεσα να συγκρατηθώ και κάπου έκεί μας βρήκε σύντομα το τέλος....

Κάθισε δίπλα μου και μιλήσαμε για λίγα λεπτά καθώς είχαμε αρκετό χρόνο.Με ένα φιλί με αποχαιρέτησε λέγοντας μου πως θα τα ξαναπούμε...

Αυτά για την συνάντηση μου με την Ιζαμπέλα,τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουλίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Ιζαμπέλα
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
738
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2014
βρε Βασιλάκη, αφού πέρασες μια χαρά...μπορείς να μου εξηγήσεις τον τίτλο της κριτικής σου?? μπερδεύτηκα...Εμμμμ
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1