Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.8 218 10
Sex Studio 281305
Γενική βαθμολογία

8.5
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

9.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

9.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

9.0
Σχέση αξίας/κόστους

8.0
Μία κοπέλα που καιρό τώρα επισκέπτομαι σε τακτά χρονικά διαστήματα είναι η Αλεξία.Την γνώρισα το καλοκαίρι του 2009 και έκτοτε έχει γίνει στανταράκι μου.
Μελαχρινή πλέον με καρέ κάπως χτένισμα,γλυκό πρόσωπο και καλλίγραμμο σώμα όπως την γνώρισα έτσι και παραμένει περιποιημένη και εντυπωσιακή.
Μετά από τηλεφωνική επιβεβαίωση πως βρίσκεται στο εν λόγω κατάστημα κατευθύνθηκα προς το βουνό.Παρκάρισμα εύκολο και αμέσως δωμάτιο χωρίς να το σκεφτώ και πολύ...Ένα ντουζάκι ήταν απαραίτητο μέχρι να έρθει κοντά μου η Αλεξία.Ξεκίνημα με ολιγόλεπτη κουβέντα ενώ κάποια χάδια ξεκίνησαν.Φιλάκια στο λαιμό και το σώμα ενώ για αρκετή ώρα πιπίλισα το στήθος της.Κατέβηκε πιο κάτω και αφού μου αφαίρεσε το εσώρουχο έπαιζε με το στήθος της και την ευαίσθητη περιοχή.Πέρασμα του προφυλακτικού και έναρξη του στοματικού.Αρκετά καλό όπως ήταν πάντοτε με σωστές κινήσεις της γλώσσας,ωραίο ρυθμό και αρκετό σε διάρκεια...
Έναρξη στο σεξ με την Αλεξία από πάνω να κινείται σε αργούς ρυθμούς.Αλλαγή για πισωκολλητό όπου το στήσιμό της ήταν άψογο.Τελευταία στάση το ιεραποστολικό όπου με άψογη συμμετοχή από μέρους της μας βρήκε το τέλος.

Μιλήσαμε λίγο ακόμα και με ένα πεταχτό φιλί με αποχαιρέτησε ανανεώνοντας το ραντεβού μας για το μέλλον.

Αυτά για την Αλεξία τώρα εσείς μπορεί να έχετε διαφορετική άποψη!

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Μαΐου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Αλέξια
Υπηρεσίες
ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΑΡΟΥΧΟΣ
Τιμημένος
739
Πόντοι:
36.618
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 dourosladers, n.smirni76, John.Greek και 1 ακόμα μέλος

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2014
Εγώ έχω την ίδια (άποψη) και καλύτερη. Της βάζω από το 2007 που κάνω έρωτα μαζί της 10 με τόνο
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1