Λεπτομέρειες αξιολόγησης

7.0 420 10
Sex Studio 596425
Γενική βαθμολογία

9.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

10.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

10.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

10.0
Σχέση αξίας/κόστους

9.0
Ένα από τα κορίτσια που έχουν χαράξει τη δική τους πορεία τόσο στο συγκεκριμένο όμιλο, όσο και στο χώρο γενικότερα, είναι η Κατερίνα. Ένα όμορφο κορίτσι, νταρντάνα, με μακριά μάυρα μαλλιά, ένα μόνιμα χαμογελαστό πρόσωπο και με ωραίες εκφράσεις, μεγάλο ενισχυμένο στήθος 4άρι με άριστη δουλειά, ωραίες καμπύλες και ωραία περιφέρεια και πόδια. Στη μοναδική μέχρι χθες συνάντησή μας μου είχε προσφέρει αξέχαστες στιγμές δικαιολογώντας και τον χαρακτηρισμό kinky που της αποδίδεται...Έτσι όταν είδα ότι εργάζεται στο Ισμήνης 2, είπα να την ξαναεπισκεφθώ μιας και είχαν περάσει και 6 μήνες...Άφιξη στο ίδρυμα, να επισημάνω ότι από το στούντιο δίνουν ειδική καρτούλα όπου σου παρέχεται δωρεάν θέση στάθμευσης στο παραπλήσιο πάρκινγκ, οπότε λύθηκε και το θέμα του παρκαρίσματος εύκολα. Ευγενέστατη η υπηρεσία, με καλωσόρισε, μου παρουσίασε την Κατερίνα και άνοδος στο δωμάτιο 3...

Όμορφο δωμάτιο, με 2 επιτοίχιους καθρέφτες, σε χρώματα του κόκκινου οι αποχρώσεις, ωραίο και άνετο διπλό κρεβάτι. Γρήγορο ντουζάκι μέχρι να έρθει και η Κατερίνα. Μετά από λίγο ήρθε και η κοπέλα, έβγαλε το μαύρο κορμάκι που φορούσε, απελευθερώνοντας τα μεγάλα της όπλα και μπήκε και εκείνη να φρεσκαριστεί. Το θέαμα ήταν άκρως ερεθιστικό. όπως ήταν με τα νερά, ήρθε στο κρεβάτι και ξάπλωσε πάνω μου και εγώ βάλθηκα να τη "στεγνώσω" με το στόμα μου...Έπαθα ντελίριο με το πανέμορφο στήθος της, ασχολήθηκα για ώρα, μέχρι που "κατηφόρισα" προς το φρεσκοξυρισμένο αιδοίο της. Δέχτηκε με αληθοφανείς αναστεναγμούς την περιποίησή μου, με ρυθμικές κινήσεις της λεκάνης της, έπαιρνε το χέρι μου και χούφτωνε το στήθος της...Πικάντικα λόγια, αλλά με τον τρόπο της τα έκανε να φαίνονται τόσο χιουμοριστικά και ανεβαστικά που πραγματικά μου έφτιαξε το κέφι ακόμα παραπάνω...Αλλαγή για να με περιποιηθεί εκείνη, με πολλά φιλιά, δεν άφησε εκατοστό του κορμιού μου που να μη το φιλήσει, μέχρι που έφθασε χαμηλά. Ξεκίνημα με περιποίηση της ευρύτερης περιοχής, με τη γλώσσα της να δουλεύει ασταμάτητα και να μου προκαλεί τρομερή ηδονή. Πέρασμα προφυλακτικού και για τα επόμενα λεπτά απόλαυσα το υπέροχο στοματικό της. Έμενε ψηλά, άφηνε να φύγει σάλιο πάνω στο πέος μου και ορμούσε με δύναμη και τον "εξαφάνιζε". Τρομερή οπτική επαφή, συνεχείς μορφασμοί και αναστεναγμοί ανέβαζαν τη θερμοκρασία. Στη συνέχεια εγώ όρθιος όπου είχα την ευκαιρία να παίξω μαζί της με το στόμα και τη γλώσσα της με μπόλικο deep throat και mouthfucking...

Ξεκίνημα στα 4, με άψογο στήσιμο και η κωλάρα της στο πιάτο...Από την αρχή ανεβασμένοι ρυθμοί, έντονη συμμετοχή από μέρους της, να γυρνάει και να μου ρίχνει ματιές, ενώ με παρότρυνε να την χτυπάω στα κωλομέρια όσο πιο δυνατά μπορούσα...Τα μακριά μαλλιά της λειτούργησαν σαν χειρολαβή, καθώς την τράβαγα από αυτά και ερχόταν προς το μέρος μου...Αλλαγή σε ιεραποστολικό, στην αρχή κλασσικά, στους ίδιους ρυθμούς και εκείνη να συμμετέχει πλήρως και στη συνέχεια πλαγιαστά, έχοντας και την ευκαιρία να ξαναπεριποιηθώ γερμένος πάνω της και το στήθος της...Το πρόσωπό της στο μισοσκόταδο είχε μια απίστευτα ερωτική έκφραση και συνεχίσαμε σε αυτή τη στάση και στη συνέχεια με τα πόδια της ενωμένα μπροστά στο πρόσωπό μου, όπου δεν έχασα την ευκαιρία να επιδοθώ στο αγαπημένο μου άθλημα για λίγο...Πολύ περιποιημένη και μαλακό πέλμα...Για τέλος δυνατά καθίσματα σε reverse cowgirl κρατώντας την εγώ από τα κωλομέρια μέχρι την οριστική λήξη της σεμνής τελετής πάνω στο στήθος της μετά από ολιγόλεπτη χειρομάλαξη...

Η Κατερίνα παραμένει ένα από τα "δυνατά" ονόματα, έχει ποιότητα υπηρεσιών, ξέρει να δίνει "άγρια" νότα στη συνεδρία και με τα κόλπα της και την εν γένει συμπεριφορά της είναι ο ορισμός του kinky"...

Αυτά από μένα. Σας εύχομαι τα καλύτερα...

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Ιουνίου 16, 2014
Όνομα κοπέλας
Κατερίνα
lagonisian
Τιμημένος
282
Πόντοι:
26.470
Ανάφερε αυτήν την κριτική
review reaction 1 geroksouras

Σχόλια

1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
18 Ιουνίου, 2014
kinky: διεστραμμένος,διαστροφικός,ανώμαλος,ιδιόρρυθμος.

Χμμμ;Χμμμ;Χμμμ;
1 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 1