Λεπτομέρειες αξιολόγησης

5.8 11 10
Sex Studio 52207
Γενική βαθμολογία

7.3
Εμφάνιση κοπέλας

8.0
Συμμετοχή/διάθεση/υπηρεσίες κοπέλας

7.0
Χώρος/καθαριότητα χώρου

7.0
Συμπεριφορά τσατσάς/τσάτσου

7.0
Σχέση αξίας/κόστους

7.0
Ημουν καβαλα και αφου διαπιστωσα οτι το ROSES STUDIO ηταν κλειστο πηρα το δρομο για Δραμα στο δρομο να ριχνει καρεκλες. Στο Νο 1 ηταν μια ξανθια τσεχα το πολυ 22-23 χρονων ψηλη λεπτη μικρο βυζι με σπαστα και λιγα ελληνικα και στο Νο 2 η Αναστασια απο ουκρανία 22 χρονων μετριο ύψος καστανη πολυ ομορφη φατσουλα και κα σωματακι τελειο στα μειον ηραν το μικρο βυζι (μ'αρεσει που χρεωνει 60€ το ισπανικοΧμμμ;) τσατσα δεν υπηρχε βγηκε η κοπελα και μου ειπε τα προγραμματα 30απλο -40 με μασαζ -60 ισπανικο -70 69- και 80 ολα μαζι. Πηρα το απλο ξεκινησε με φιλια στο λαιμο στηθος κοιλια αρκετη ωρα ωστε να ξυπνησει ο μητσος μετα κουκουλα και πιπα καλη βαθεια χωρις δοντι παλι για αρκετη ωρα μετα την πηρα ιεραποστολικο και κατεθεσα στα 4 το μουνακι της πολυ καθαρο αν ηταν πιο φθηνο το 69 π.χ. 50€ θα το επαιρνα γενικα καλη συμετοχη χωρις χαζα βογγητα και μαλακιες μετα την καταθεση ξαπλωσε μπρουμυτα και μου ζητησε να της κανω μασαζ στη πλατη. Για 30€ που εδωσα ηταν πολυ καλα και σε χρονο περιπου 20 λεπτα και σε ποιοτητα.

Πληροφορίες Επίσκεψης

Ημερομηνία επίσκεψης
Νοεμβρίου 06, 2014
Όνομα κοπέλας
Αναστασία
Νέο Μέλος
2
Πόντοι:
0
Ανάφερε αυτήν την κριτική

Σχόλια

3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3
Διάταξη
Έχεις ήδη λογαριασμό; ή Δημιουργία λογαριασμού
13 Ιουνίου, 2014
Αν τις εκανες μασαζ επρεπε να σου δωσει ρεστα ΓλώσσαΓλώσσαΓλώσσα
13 Ιουνίου, 2014
τιποτα δεν αξιζει κουλουρι μηδεν (0) εμενα παντως ουτε με γλειψε ουτε αυτα που λες μου κανε . Τεμπελα φουλ , πες καλυτερα οτι σου ειπε να της κανεις μασαζ , γιατι βαριοταν να γαμηθει Κατσικογάμης
Σιγα μην παρω τα λεφτα μου πισω απο τον τουπε.
15 Σεπτεμβρίου, 2015
Σε απάντηση ενός προηγούμενου σχολίου

περασα πεμπτη αργα τρελαμενος για γαμηση και για γουστα πρωτη σταση αγιο αθανασιο στο moulain rouge ..χαλια μαυρα παρακμη ολα μπαζα..απορω πως το κρατανε ανοιχτο μεταβολη με τι μια και παω δραμα ..ολα κλειστα ..γυρισα πισω ..μενω καπου εκει κοντα και κανω την μαλακια και παω μεσημερι studio love βρηκα μεσα μια ψιλη απο ρουμανια κανω το λαθος και δινω τα λεφτα μπροστα με το που βγαζει τα ρουχα τα βυζια τις πεσμενα στο κρεβατι τιποτε το ιδιεταιρο ..με λιγα λογια για μια ακομη φορα πεταμενα λεφτα.ρωτισα για το διπλα αλα μου ειπε κλειστο ..δουλευε μια αναστασια εκει..βασικα για αυτη πηγενα εκει αλα ημουνα ατυχος..αλαξτε τα κοριτσια μας γεμησατε μπαζα.. αιντε απο δω ..αλιως κλειστε τα
A
aprosperastos
3 αποτελέσματα - εμφανίζονται 1 - 3